Horia Tecău, aflat pentru a șaptea oară la Turneul Campionilor, a debutat cu înfrângere la ediția de anul acesta, desfășurată la Torino. El și Kevin Krawietz au cedat în fața echipei 100% croată formată din Nikola Mektic și Mate Pavic în minimum de seturi. Tecău și Krawietz s-au văzut învinși după o oră și 18 minute de joc, cu scorul 6-4, 6-4.
Horia Tecău și Kevin Krawietz fac parte din Grupa Verde la Turneul Campionilor, grupă din care mai fac parte echipele formate din Dodig/Polasek și Granollers/Zeballos, pe lângă adversarii de azi care au acumulat primele puncte la Turneul Campionilor de la Torino, Mektic și Pavic. În a doua etapă a grupei se vor, marţi, întâlni învingătorii din prima zi, respectiv învinşii.
Australian Open
Nick Kyrgios, amenințat cu bătaia la Australian Open: "Ne-au atenționat că ne vor bate la vestiar"
22/01/2022 LA 00:15

Horia Tecău și-a anunțat retragerea din tenis la capătul Turneului Campionilor

Publicația Punto de Break a făcut a oferit această informație în exclusivitate. Ajuns la 36 de ani, Horia Tecău, fost număr 2 mondial în clasamentul de dublu ATP, a anunțat că se va retrage din tenis la capătul Turneului Campionilor, la care participă pentru a șaptea oară în carieră, alături de germanul Kevin Krawietz.
Horia Tecău a decis că a sa carieră va lua sfârșit la finalul săptămânii viitoare. El a cucerit de-a lungul carierei nu mai puțin de 38 de titluri de dublu, dintre care trei de Grand Slam (Wimbledon 2015 și US Open 2017, alături de Jean-Julien Rojer și unul la dublu mixt, în 2012, la Australian Open, alături de Bethanie Mattek-Sands). În plus, la Jocurile Olimpice din 2016 de la Rio, Tecău a cucerit medalia de argint, alături de Florin Mergea.

Programul primei zile de concurs la Turneul Campionilor

  • 12.30 Nikola Mektic/Mate Pavic vs Kevin Krawietz/Horia Tecău – Eurosport Player 6-4, 6-4
  • 15.00 Daniil Medvedev vs. Hubert Hurkacz – Eurosport 2
  • 19.30 Marcel Gronollers/Horacio Zeballos vs. Ivan Dodig/Filip Polasek – Eurosport Player
  • 22.00 Alexander Zverev vs. Matteo Berrettini – Eurosport 2
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Nitto ATP Finals
Horia Tecău și-a luat rămas bun de la tenis. Mesajul postat după ultimul meci disputat în circuit
18/11/2021 LA 15:11
Nitto ATP Finals
Horia Tecău și Kevin Krawietz au încheiat parteneriatul cu o victorie la Turneul Campionilor
18/11/2021 LA 12:31