Alexander Zverev, ocupant al locului 7 ATP, s-a impus în fața lui Diego Schwartzman, debutant anul acesta la Turneul Campionilor, scor 6-3, 4-6, 6-3, la capătul unui meci care a durat două ore și 13 minute de joc. Zverev a reușit să treacă peste înfrângerea din primul meci, cea cu Daniil Medvedev. Rusul l-a învins pe german cu scorul de 6-3, 6-4. De partea cealaltă, pentru Diego Schwartzman, aceasta este a doua înfrângere în grupă, după ce argentinianul a fost învins la debut de Novak Djokovic. Dacă sârbul se impune în fața lui Medvedev în această seară în două seturi, atunci se va califica în semifinale.
Roland Garros
Alex Zverev, în turul 3 la Roland Garros, după o revenire fantastică în fața unui out-sider
25/05/2022 LA 16:16
Manșa inaugurală a fost echilibrată, cu break-uri de o parte și de cealaltă, însă cel care a forțat mai mult pe game-urile de retur a fost Alexander Zverev. Germanul s-a impus la retur de două ori, în timp ce debutantul de la Turneul Campionilor, Diego Schwartzman, a reușit o singură dată să fie decisiv la retur.

Alexander Zverev, victorie la limită cu Diego Schwartzman

În setul al doilea, tot Diego a fost cel care și-a cedat serviciul primul, însă argentinianul a revenit spectaculos și a fost mult mai concentrat pe parcursul manșei a doua. Zverev a scăzut și el nivelul de joc și și-a pierdut serviciul de două ori, oferindu-i șansa adversarului lui de a trimite partida în set decisiv.
Nici setul al treilea nu a fost unul facil pentru oricare dintre cei doi tenismeni. Zverev, mai experimentat în meciurile cu miză, din turnee importante, a știut exact când să apese pedala de accelerație, iar Diego a fost blocat în mod constant în orice inițiativă a avut. În plus, argentinianul și-a pierdut din luciditate la serviciu, iar Zverev l-a taxat imediat.
Cum arată acum clasamentul Grupei Tokyo 1970
  • 1. Novak Djokovic 1 meci jucat, 1 punct (2-0 la seturi)
  • 2. Daniil Medvedev 1 meci jucat, 1 punct (2-0 la seturi)
  • 3. Alexander Zverev 2 meciuri jucate, 1 punct (2-3 la seturi)
  • 4. Diego Schwartzman 2 meciuri jucate, 0 puncte (1-4 la seturi)
Verifică oferta noastră de Black Friday și asigură-te că nu ratezi niciun moment din transmisiile Eurosport la turneele de tenis din 2020.
Roland-Garros
Alexander Zverev, calificare la pas în turul doi la Roland Garros
22/05/2022 LA 19:08
Roland-Garros
Top 3 meciuri de urmărit în prima săptămână la Roland Garros pe tabloul feminin și pe cel masculin
20/05/2022 LA 12:35