Casper Ruud, al optulea jucător al lumii, s-a calificat în premieră în semifinale la Turneul Campionilor. Norvegianul a trecut în ultimul meci din Grupa Verde de rusul Andrey Rublev, care de asemenea avea șansa să se califice în penultimul act la Torino. Ruud s-a impus cu scorul de 2-6, 7-5, 7-6 (5), la capătul unui meci care a durat două ore și 26 de minute de joc.
În semifinale, Casper Ruud îl va întâlni pe al doilea jucător al lumii, Daniil Medvedev, pentru a treia oară în carieră. Campionul din 2021 de la US Open conduce cu 2-0 la întâlnirile directe și pornește cu prima șansă și de această dată. În acealaltă semifinală se vor întâlni Novak Djokovic și Alexander Zverev, pentru a cincea oară doar în 2021.
Tenis
Reușită remarcabilă în circuitul masculin de tenis! Se întâmplă pentru a doua oară în istorie
23/11/2021 LA 13:11

Au fost stabilite semifinalele la Turneul Campionilor: Djokovic – Zverev și Medvedev – Ruud

Deși părea total depășit de situație în primul set, Casper Ruud a revenit spectaculos și s-a impus în 3 seturi, ultimele două manșe terminându-se în prelungiri. Norvegianul a pus presiune în mod constant pe adversarul său, care a trebuit în final să se declare învins.
În următorul meci al zilei din Grupa Verde se vor întâlni Novak Djokovic, câștigătorul acestei grupe, cu britanicul Cameron Norrie, care i-a luat locul lui Stefanos Tsitsipas la turneul final. Acest ultim meci este fără miză, în condițiile în care semifinalele au fost deja stabilite la Torino. Totuși, liderul mondial din ATP va încerca să treacă de grupe fără nicio înfrângere, pentru a porni cu încrederea la cote maxime în meciul de mâine cu Alexander Zverev.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Nitto ATP Finals
Daniil Medvedev este primul finalist la Turneul Campionilor!
20/11/2021 LA 14:33
Nitto ATP Finals
Casper Ruud, prima victorie la Turneul Campionilor, cu Norrie. Care e situația în Grupa Verde
17/11/2021 LA 22:04