Jucătoarea de tenis din Statele Unite ale Americii, Alison Riske, aflată acum pe locul 19 în clasamentul WTA, a avut parte de o întâmplare nefericită după ce a hotărât să intre în autoizolare în propria locuință din cauza amenințării de răspândire a pandemiei de coronavirus.
Riske s-a trezit la ușă cu oficialii Agenției Mondiale Anti-Doping (WADA) la primă oră a dimineții. Aceștia din urmă continuă, iată, verificările jucătoarelor de top chiar și în această perioadă, în care autoritățile din întreaga lume recomandă ca toată lumea să petreacă cât mai mult timp în case. "Ador faptul că sunt trezită din somn ca să efectuez un test anti-doping acum!", a transmis Alison Riske pe contul personal de Twitter.
National Bank Open
Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 2 la Montreal, după un meci solid împotriva lui Alison Riske
09/08/2021 LA 18:54

O altă tenismenă deranjată de rigorile WADA

Mai multe detalii despre vizitele efectuate de WADA a oferit o altă tenismenă din Statele Unite ale Americii, Nicole Gibbs: "Este cu adevărat absurd! Și am auzit că nu au avut mănuși, mască și nici nu au fost testați înainte!", a completat Gibbs. Și soțul lui Alison Riske s-a implicat în această discuție, cerând explicații pe rețelele de socializare.
Vizitele efectuate de oficialii WADA sunt în acest context cel puțin ciudate în condițiile în care toate turneele de tenis din această perioadă au fost anulate, iar pandemia de coronavirus ar putea continua să le pună probleme organizatorilor de competiții.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
US Open
"Emma, ce faci cu banii de la US Open?". Răspuns de mare campioană oferit de Răducanu
ACUM O ORĂ
Tenis
"E nedrept ca el să fie mereu tipul cel rău!" Becker, despre modul în care Djokovic este tratat
ACUM 3 ORE