Novak Djokovic este savuros și atunci când se află pe teren, dar și când este în afara acestuia. Sârbul a evoluat perfect în primul meci de la Jocurile Olimpice și l-a învins pe bolivianul Hugo Dellien, scor 6-2, 6-2, la capătul unui meci care a durat numai o oră și 3 minute.
La finalul confruntării a avut loc un moment mai puțin întâlnit pe terenurile de tenis. Dellien l-a întrebat pe Djokovic dacă vrea să facă schimb de tricouri, iar liderul mondial a răspuns afirmativ. Chiar dacă schimbul nu a avut loc pe teren, cel mai probabil bolivianul a intrat în posesia tricoului lui Djokovic la vestiare, astfel că nu pleacă cu mâna goală de la Tokyo.

Novak Djokovic, impecabil și la gimnastică

Olympic Games
Nadal l-a taxat pe Djokovic pentru ieșirile nervoase de la Tokyo: "Trebuie să ții cont de asta"
02/08/2021 LA 13:06
Cu o zi înaintea debutului la Jocurile Olimpice de la Tokyo, Novak Djokovic a fost surprins într-o ipostază incredibilă. Aflat într-o sală de gimanstică unde se antrena echipa Belgiei, tenismenul a ținut să demonstreze că ar fi fost un sportiv de clasă indiferent de sportul pe care l-ar fi practicat.
Fotografiile cu sârbul executând perfect un șpagat au impresionat-o inclusiv pe Nadia Comăneci. Fosta mare gimnastă română a distribuit pe contul personal de Twitter fotografia care s-a viralizat repede pe conturile de socializare.
Djokovic va juca în turul secund la Jocurile Olimpice contra germanului Jan Lennard Struf, care a trecut cu 6-3, 6-4 de brazilianul Thiago Monteiro.
Toate evenimentele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo sunt transmise în direct pe Eurosport Player.
Competițiile de la Tokyo se desfășoară în perioada 21 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport. În fiecare zi, pe eurosport.ro vei putea găsi programul de la Jocurile Olimpice.
Olympic Games
Alexander Zverev și-a cerut scuze după ce l-a învins pe Djokovic în semifinale la Jocurile Olimpice
30/07/2021 LA 18:42
Olympic Games
Tokyo 2020 - Chardy (FRA) vs Karatsev (ROC) - Tenis – Rezumate de la Olimpiadă
27/07/2021 LA 09:12