Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simona Halep a mai scăpat de o adversară redutabilă la Roland Garros! Surpriza zilei la Paris

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 30/09/2020 la 14:58 GMT+3

Victoria Azarenka a fost azi eliminată la Roland Garros în turul al doilea de către Anna Karolina Schmiedlova.

Victoria Azarenka

Credit imagine: Getty Images

Câștigătoare a turneului de la Cincinnati (care anul acesta s-a desfășurat la New York) și finalistă la US Open, Victoria Azarenka (favorita numărul 10 la Paris) traversa o perioadă excelentă în circuitul feminin de tenis, însă Anna Karolina Schmiedlova, ocupantă a locului 161 WTA, a avut alte planuri pentru partida din turul al doilea de la Roland Garros.
Sportiva din Slovacia, câștigătoare a turneului BRD Bucharest Open în 2015, s-a impus în meciul de azi cu Victoria Azarenka, scor 6-2, 6-2, la capătul unui meci care a durat o oră și 39 de minute de joc. Schmiedlova și-a egalat astfel cel mai bun rezultat al carierei la Paris, acolo unde mai ajunsese în turul al treilea la ediția din 2014.

Simona Halep a mai scăpat de o adversară redutabilă la Roland Garros

Simona Halep și Victoria Azarenka se puteau întâlni la Roland Garros în semifinalele turneului, însă nu mai este cazul, asta pentru că bielorusa a cedat clar în fața adversarei ei mult mai slab clasate din turul al doilea. Simona este marea favorită a acestei ediții de la Roland Garros, iar azi o va întâlni, în direct pe Eurosport, pe buna ei prietenă, Irina Begu. Ieri, Simona a mai primit o veste legată de partea ei de tablou. Marketa Vondrousova, finalista de anul trecut, pe care Simona o putea întâlni în optimile de finală, a fost eliminată de către Iga Swiatek.
Azarenka venea după un turneu Roma destul de bun, cu victorii încurajatoare. Ea a fost eliminată la Roma de către Garbine Muguruza în sferturile de finală. În turul al treilea la Paris, Anna Karolina Schmiedlova are șanse uriașe de a trece mai departe dacă joacă în aceeași manieră. Ea o va întâlni în continuare la Roland Garros pe câștigătoarea meciului dintre Nadia Podoroska și Yulia Putintseva.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo