Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#Favoriții Finalista din 2018, OUT! Sloane Stephens, învinsă fără drept de apel în optimile Roland Garros 2021

Irina Aldea

Publicat 07/06/2021 la 13:16 GMT+3

Roland Garros 2021 | Sloane Stephens a fost învinsă fără drept de apel în optimile de finală la Paris de către Barbora Krejcikova, ocupanta locului 33 WTA.

Sloane Stephens

Credit imagine: Getty Images

Finalistă la ediția din 2018, atunci când a fost învinsă de Simona Halep în trei seturi, Sloane Stephens a fost învinsă categoric în optimile de finală la Roland Garros 2021 de către Barbora Krejcikova, campioană la Strasbourg în urmă cu două săptămâni. Cehoaica a arătat o formă de joc excepțională pe toată durata partidei și nu i-a dat americancei nicio șansă, cedând doar două game-uri.
Barbora Krejcikova s-a impus cu scorul de 6-2, 6-0, la capătul unui meci care a durat o oră și 8 minute de joc. Acum, cehoaica de pe locul 33 WTA se va duela în sferturile de finală de la Paris cu învingătoarea partidei dintre Ons Jabeur și Coco Gauff. Acesta este cel mai bun rezultat obținut de Krejcikova în proba de simplu la turneele de Grand Slam, sfert de finală. Până acum, ea ajunsese la Roland Garros până în optimile de finală, chiar anul trecut.

Roland Garros 2021 | Sloane Stephens, eliminată în optimi la Paris de Krejcikova

Barbora Krejcikova, o dublistă redutabilă, s-a impus la Roland Garros în 2018, însă în proba de dublu, alături de compatrioata ei, Katerina Siniakova. Tot în proba de dublu, în același an, Krejcikova a cucerit titlul și la Wimbledon. De asemenea, cehoaica a bifat o finală în proba de dublu la Australian Open în 2021 și o semifinală la US Open în 2018.
În celălalt sfert de finală de pe partea superioară de tablou se vor înfrunta Sofia Kenin, finalist de anul trecut, cu Maria Sakkari, și Iga Swiatek și Marta Kostyuk. În partea inferioară de tablou, sferturile de finală sunt deja stabilite. Elena Rybakina se va înfrunta pentru un loc în semifinală cu Anastasia Pavlyuchenkova, iar Tamara Zidansek cu Paula Badosa. Toate meciurile vor fi transmise pe Eurosport.
Orice lovitură de la Roland Garros de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo