Rebecca Peterson a produs marea surpriză azi la Roland Garros 2021. Deși părea în setul secund că nu mai are nicio șansă la revenire sau la victorie, sportiva din Suedia de pe locul 60 WTA a revenit de la set și 5-2 pentru adversară și s-a calificat în turul al doilea la al doilea turneu major al anului, Roland Garros.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Meciul din turul întâi dintre Peterson și Rogers a început echilibrat, iar primul break al meciului i-a aparținut americancei Shelby Rogers, însă adversara ei a făcut imediat rebreak-ul. S-a mai întâmplat așa la scorul de 3-5 pentru americancă, dar până la urmă s-a ajuns la tiebreak, acolo unde Rogers s-a impus cu scorul de 7-3.
Rothesay Classic Birmingham
Sorana Cîrstea, prima reacție după calificarea în optimi la Birmingham! "Sunt recunoscătoare"
14/06/2022 LA 13:47

Roland Garros 2021 | Rebecca Peterson era condusă cu set și 5-2, dar a câștigat meciul

Setul al doilea a fost mult mai dezechilibrat în prima parte, iar Shelby Rogers părea că se apropie cu pași repezi de victorie după un prim set istovitor. Americanca ajunsese la 5-2 în manșa secundă și servea pentru meci, însă din acel moment, soarta partidei s-a schimbat brusc. Peterson a început să recuepreze break-urile rând pe rând și s-a impus într-un final la tiebreak cu 10-8.
Setul decisiv a fost clar adjudecat de suedeză, care probabil a prins încredere debordantă după acel set 2 câștigat pe muchie de cuțit. În final, ea a câștigat meciul după aproape trei ore de joc, scor (3) 6-7, 7-6 (8), 6-2. În turul secund de la Roland Garros 2021, Rebecca Peterson va da piept cu campioana en-titre, Iga Swiatek.
Orice lovitură de la Roland Garros de pe Eurosport vă este oferită de Unibet
Rothesay Classic Birmingham
Sorana Cîrstea, debut cu dreptul la Birmingham! A învins-o pentru prima oară pe Shelby Rogers
14/06/2022 LA 12:09
Internazionali BNL d'Italia
Gabriela Ruse, victorie superbă în primul tur la Roma, cu Rogers. Va întâlni liderul mondial
10/05/2022 LA 15:51