Aseară, în a doua semifinală masculină de la Roland Garros am asistat la scene incredibile, o tânără pătrunzând pe zgura de pe Philippe Chatrier și legându-se de fileu în dreptul gâtului.
https://i.eurosport.com/2022/05/25/3379646.jpg
"Au fost momente ciudate, a fost și un mic sentiment de frică la început pentru că nu mi s-a mai întâmplat niciodată ca cineva din tribune să intre pe teren", a recunoscut Ruud, învingătorul din semifinală, la final. Cei doi jucători au fost trimiși la vestiare până ce tânăra a fost dezlegată, imobilizată și scoasă în afara arenei.
Roland Garros
"Nadal, de ce nu te-a felicitat Federer după câștigarea Roland Garros?". Răspunsul lui Rafa
08/06/2022 LA 06:31

Moment incredibil în semifinala Roland Garros dintre Ruud și Cilic! O spectatoare s-a legat de fileu

Alizee, o militantă pentru problemele de mediu

Mesajul de pe tricoul avut de tânără - "Ne-au mai rămas 1028 zile" - a stârnit polemici, în sensul în care puțini au știut să îl interpreteze corect.
După partidă, Alizee, tânăra de 22 de ani care a pătruns în arenă a făcut lumină asupra demersului său. Mai mulți cercetători sunt de părere că următorii 3 ani (cele aproximativ 1028 de zile) vor fi decisivi în salvarea planetei. Încălzirea globală creează tot mai multe probleme și, dacă guvernele nu vor lua poziție, va fi prea târziu pentru ca lucrurile să poată reveni pe traiectul normal, cred militanții.
"Suntem în 2022 și e timpul să privim realitatea. Lumea pe care politicienii ne-o prezintă e o lume în care Roland Garros nu va mai exista. Azi (n.r. ieri) am intrat pe teren pentru că nu vreau să mai fac parte din mulțimea care nu face nimic pentru a preîntâmpina problemele climatice", a scris Alizee pe derniererenovation.fr, pagina de internet special creată pentru a lupta cu încălzirea globală.
Roland Garros
Genialul Nadal a dat răspunsul la "va putea cineva să egaleze cele 14 titluri ale tale la Paris?"
06/06/2022 LA 20:20
Roland Garros
Alcaraz, uluit de Nadal al 14-lea, "regele soare"! "Are 1000 de vieți, eu sunt puțin în întârziere"
06/06/2022 LA 14:30