Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#PerformanțeleRomânilor Câți bani primește Irina Begu după calificare în semifinalele de dublu de la Roland Garros 2021

Irina Aldea

Actualizat 09/06/2021 la 15:22 GMT+3

Roland Garros 2021 | Echipa Irina Begu/Nadia Podoroska a reușit, miercuri, calificarea în semifinalele de dublu de la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului.

Irina Begu & Nadia Podoroska

Credit imagine: Eurosport

Irina Begu și Nadia Podoroska s-au calificat în semifinalele probei de dublu de la Roland Garros după ce a trecut de echipa formată din Petra Martic și Shelby Rogers, scor 6-3, 4-6, 6-2, la capătul unui meci care a durat două ore și 12 minute de joc. Pentru un loc în finala turneului, Begu și Podoroska le vor înfrunta pe favoritele numărul 14, Mattek-Sands și Iga Swiatek.
Irina Begu rămăsese încă de marți singura reprezentată a României la Roland Garros 2021, după ce Horia Tecău a pierdut un meci dramatic în sferturile de finală ale probei de dublu masculin. Horia Tecău și Kevin Krawietz au cedat ieri în fața columbienilor Juan Sebastian Cabal și Robert Farah, după ce au condus cu 4-2 în decisiv, scor 2-6, 7-6(3), 5-7.

Roland Garros 2021 | Irina Begu și-a asigurat un cec impresionant odată cu accederea în semifinalele de dublu

Pentru succesul din sferturile de finală în fața echipei formate din Petra Martic și Shelby Rogers, Irina Begu și Nadia Podoroska se vor alege cu un premiu substanțial. Cele două sportive din România, respectiv Argentina, vor primi un cec în valoare de 84,749 de euro, cu un procent de 23.38% mai puțin decât ar fi primit în 2020, anul trecut. Pentru accederea în finala de dublu, jucătoarele primesc 144,074 de euro, iar pentru trofeu câte 244,295 de euro.
Până în sferturile de finală, Irina Begu și Nadia Podoroska au cedat un singur set și au trecut de echipele Cascino/Ponchet, Aoyama/Shibahara și Burel/Paquet. Cel mai bun rezultat al Irinei Begu în proba de dublu a fost atins în 2018, atunci când la Australian Open a ajuns alături de Monica Niculescu în penultimul act.
Orice lovitură de la Roland Garros de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo