Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Adversara Simonei Halep din turul 1 de la Roland Garros s-a retras! Cu cine va debuta acum

Andrei Nicolae

Publicat 21/05/2022 la 16:27 GMT+3

Ana Konjuh (Croația, 66 WTA), adversara Simonei Halep (România, 19 WTA) din primul tur de la Roland Garros, s-a retras din competiție. Astfel, românca o va înfrunta pe Nastasja Schunk (Germania, 167 WTA).

Simona Halep

Credit imagine: Getty Images

Simona Halep a primit o veste neașteptată azi. Croata Ana Konjuh a declarat forfait cu puțin timp înaintea meciului din primul tur. Eleva lui Patrick Mouratoglou trebuie să-și refacă planurile pentru debut, pentru că în față va avea o altă adversară, pe Nastasja Schunk.
Jucătoarea din Germania în vârstă de 18 ani ajunge pe tabloul principal din postra de lucky-loser. Halep și Schunk se vor afla față în față pentru prima dată.

Adversara Simonei Halep din turul 1 de la Roland Garros s-a retras! Cu cine va debuta acum românca

Nastasja Schunk a fost învinsă de Hailey Baptiste (SUA, 125 WTA), scor 7-5, 4-6, 6-2 în turul al treilea al caificărilor de la Roland Garros. Germanca este o jucătoare necunoscută în acest moment, ajungând în preieră pe tabloul principal al unui turneu de Grand Slam!
Simona Halep a reafirmat faptul că Roland Garros este Gran Slam-ul ei favorit și speră să aibă parte de un debut fără emoții: "Iubesc orașul. Mă simt grozav. Îmi place vibrația. Așa că totul se adună și mă simt grozav. Va fi o mare provocare acest turneu pentru mine. Sunt pregătită mental. Sunt gata să dau tot ce am mai bun."
Apoi a dezvăluit: "Chiar am crezut că voi termina cariera până la 30 de ani. Am greșit. Vreau să mai joc câțiva ani. Simt că pot. Corpul meu este în regulă, mă simt sănătoasă. Simt că nivelul meu de energie este ridicat. Așa că nu văd niciun motiv să mă opresc acum."
Până unde ajunge Simona Halep la Roland Garros 2022?
Partidele din primul tur ale jucătoarelor din România:
Simona Halep vs Nastasja Schunk (Germania 167 WTA)
Irina Begu vs Jasmine Paolini (57 WTA)
Ana Bogdan vs Victoria Azarenka (15 WTA)
Sorana Cîrstea vs Tatjana Maria (107 WTA)
Gabriela Ruse vs Elise Mertens (33 WTA)
Irina Bara vs Yulia Putintseva (37 WTA)
Mihaela Buzărnescu vs Madison Brengle (58 WTA)
Grand Slam-ul de la Roland Garros, al doilea al sezonului, este programat între 22 mai - 5 iunie și va putea fi urmărit în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo