Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Campioana en-titre de la Roland Garros, OUT în primul tur! Krejcikova, înfrângere șoc cu Diane Parry

Irina Aldea

Actualizat 23/05/2022 la 16:46 GMT+3

Barbora Krejcikova a fost eliminată încă din turul 1 la Roland Garros. Cehoaica era campioană en-titre la Paris.

Barbora Krejcikova

Credit imagine: Getty Images

Barbora Krejcikova, campioana en-titre de la Paris, a fost eliminată încă din turul 1 la ediția din 2022, după ce a fost învinsă de favorita gazdelor, Diane Parry, cu scorul de 6-1, 2-6, 3-6, la capătul unui meci care a durat două ore și 10 minute de joc. Fost număr 1 la junioare, Parry a produs surpriza la Paris, în fața fanilor francezi.
picture

Roland Garros (22 mai - 5 iunie) pe Eurosport și Eurosport Player

Krejcikova, care ocupă locul 2 WTA, va ieși din Top 10 WTA în urma acestei înfrângeri șocante. Meciul, care s-a jucat sub acoperișul de pe Arena Philippe Chatrier, a fost controlat în prima parte de cehoaică, însă Parry a reușit să revină fantastic și să o pună serios în dificultate pe Krejcikova.
CITEȘTE ȘI:

Barbora Krejcikova, OUT în primul tur la Roland Garros

Acum, Diane Parry se va duela în turul secund la Roland Garros cu sportiva din Columbia, Camila Osorio, care a trecut de franțuzoaica Tan în turul inaugural. Anul trecut, Krejcikova a cucerit titlul la Roland Garros atât la simplu, cât și la dublu. În finala de simplu a învins-o pe rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova.
Krejcikova, accidentată în ultima perioadă disputase ultimul meci la Doha, în Qatar. Atunci, cehoaica a fost învinsă de Jelena Ostapenko în optimile de finală. După acest turneu, Krejcikova a decis să ia o pauz de câteva luni pentru a se pregăti cum se cuvine pentru Roland Garros, însă lipsa meciurilor a afectat-o.
Grand Slam-ul de la Roland Garros, al doilea al sezonului, este programat între 22 mai - 5 iunie și va putea fi urmărit în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Roland Garros 2022 - 23 mai, transmisiuni Eurosport 1&2
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo