Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#Favoriții Roberto-Bautista-Agut, eliminat în turul 2 la Roland Garros 2021 de Laaksonen, locul 150 în lume

Irina Aldea

Publicat 02/06/2021 la 16:52 GMT+3

Roland Garros 2021 | Roberto Bautista-Agut, favorit numărul 11 la Paris, a fost eliminat încă din turul 2 la ediția din acest an de ocupantul locului 150 ATP.

Roberto Bautista Agut

Credit imagine: Getty Images

Favorit numărul 11 la Roland Garros, Roberto Bautista-Agut nu a reușit să onoreze statutul de cap de serie și a fost eliminat încă din turul al doilea. Adversarul său, elvețianul Henri Laaksonen, se regăsește în afara top 100 ATP, dar vine din calificări și are mai multe meciuri în picioare decât adversarul lui.
Laaksonen, care a trecut în calificări de van Assche, Varillas și Cerundolo, l-a învins pe tabloul principla în primul tur pe germanul Yannick Hanfmann, locul 96 ATP. Nici în turul secund nu a stat mai rău și l-a învins pe Bautista-Agut în 4 seturi, scor 6-3, 2-6, 6-3, 6-2, la capătul unui meci care a durat două ore și 25 de minute de joc.

Roland Garros 2021 | Roberto Bautista-Agut, eliminat în turul 2 la Roland Garros

De două ori ajuns până în optimile de finală (2016 și 2017), Roberto Bautista-Agut nu a mai reușit la ediția din 2021 să forțeze și să revină pentru a putea repeta și chiar întrece parcursul din urmă cu patru sezoane. Acum, Laaksonen se va duela la Paris cu învingătorul meciului dintre Karen Khachanov și Kei Nishikori.
Pentru Bautista-Agut, meciul de azi a fost fără doar și poate unul dintre cele mai slabe din utlima perioadă. Spaniolul, care se află pe partea de tablou opusă față de Federer, Nadal și Djokovic, a ratat o șansă uriașă între jucătorii din noua generație, care încă dau semne de slăbiciune în fața veteranilor din circuit.
Orice lovitură de la Roland Garros de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo