Novak Djokovic este noul campion de la Roland Garros! Sârbul a revenit fantastic de la 0-2 la seturi în finala cu Stefanos Tsitsipas și a cucerit al doilea său titlu la Roland Garros, al 19-lea al carierei. Liderul mondial din ATP a câștigat finala cu Stefanos Tsitsipas, scor (6) 6-7, 2-6, 6-3, 6-2, 6-4, la capătul unui meci maraton care a durat patru ore și 12 minute de joc.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Astfel, "blestemul Rafael Nadal" se oprește la Roland Garros! Niciunul dintre cei doi jucători care au reușit să-l învingă pe iberic la Paris nu au reușit până acum să câștige și trofeul – Soderling (a pierdut finala cu Federer în 2009), Djokovic (a pierdut finala cu Wawrinka în 2015). Azi, acest "blestem" a fost rupt de marele campion sârb. În plus, Nole este singurul tenismen din Era Open care are cel puțin câte două titluri la fiecare dintre cele patru turnee de Grand Slam.
Wimbledon
Djokovic a dezvăluit ce și-a spus la 0-2 la seturi în meciul cu Sinner, din sferturi la Wimbledon
ACUM 19 ORE

Roland Garros 2021: Așa a cucerit Novak Djokovic al 19-lea trofeu de Grand Slam și al 2-lea la Paris

Roland Garros 2021 | Ce a spus Mats Wilander după finala de la Paris

Expertul Eurosport, Mats Wilander, a vorbit după finala dintre Tsitsipas și Djokovic despre campionul acestei ediții a Roland Garros, exprimându-și uimirea față de jocul și atitudinea lui Nole: "Suntem într-un sezon în care trebuie să-l considerăm pe Novak favorit atât la Wimbledon, cât și la US Open. La cum arată – atât de tânăr, atât de proaspăt, mai ales în final, când te aștepți să fie extenuar, el arată înfricoșător de bine pe teren și motivat de parcă se gândește deja la următorul turneu. E incredibil.
Ce a putut să-și spună când era condus cu 2-0 la seturi? Cum a putut să dea uitării tot ce s-a întâmplat și s-o ia de la 0 ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat? Pentru mine e un mister. Dintr-o dată își alege cele mai bune lovituri. Arată dintr-o dată mai proaspăt, mai calm, e atât de inteligent, atât de puternic, iar privirea îți spune totul. Arată imbatabil acum, iar în seturile 3, 4 și 5 nu l-ar fi putut învinge nimeni. Pentru Stefanos e o mare lovitură, mai ales din cauza acelor două seturi câștigate la început. Va câștiga cel mai probabil o finală de Grand Slam, dar să o pierzi pe prima a ta, în această manieră, e foarte greu de acceptat. Pentru el, pentru Sascha, este greu să îi bați pe acești uriași ai sportului în cinci seturi. Nu par să fie oameni", a transmis Wilander în cubul Eurosport.
Orice lovitură de la Roland Garros de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Wimbledon
Mouratoglou, convins că Kyrgios îi poate învinge pe Nadal și Djokovic la Wimbledon! Armele lui Nick
IERI LA 18:34
Wimbledon
Novak Djokovic, ce revenire! Nole e în semifinale la Wimbledon după o victorie incredibilă cu Sinner
IERI LA 16:14