Sorana Cîrstea și Ana Bogdan au șansa vieții la Roland Garros 2021. Sportive noastre sunt pe un sfert de tablou care nu este populat de nume mari și nici de prea mulți capi de serie. Încă de pe acum putem observa că una dintre semifinalistele din partea inferioară de tablou va fi în afara Top 20 WTA.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Cel mai bine clasată jucătoare aflată pe sfertul de tablou inferioară este Marketa Vondrousova, finalista din 2019, care din acel moment a avut de înfruntat mai multe accidentări care i-au dat total peste cap planurile de revenire la cel mai înalt nivel. Cehoaica este favorita numărul 20 pe acest sfert de tablou.
Upper Austria Ladies Linz
Sorana Cîrstea a explicat de ce s-a retras de la Linz: "Medicii m-au sfătuit să nu intru pe teren"
08/11/2021 LA 17:41

Roland Garros 2021 | Haos pe sfertul de tablou în care se regăsesc Sorana Cîrstea și ana Bogdan

Următoarea cel mai bine clasată jucătoare este Paula Badosa, ocupantă a locului 35 WTA, favorita numărul 33, care se va întâlni în turul al treilea de la Roland Garros cu Ana Bogdan. Pentru sportiva din Sinaia, această veste nu este prea bună, asta pentru că Badosa traversează forma vieții pe zgură, ea înregistrând în sezonul de zgură european o singură înfrângere, în fața liderului mondial, Ash Barty.
Care sunt meciurile de pe sfertul de finală al Soranei Cîrstea și Anei Bogdan:
  • Zidansek – Siniakova
  • Cîrstea – Kasatkina
  • Hercog – Vondrousova
  • Bogdan - Badosa
Orice lovitură de la Roland Garros de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Tenis
Simona Halep și-a aflat adversara din turul 2 de la Linz. Dă peste "coșmarul" de la Indian Wells
08/11/2021 LA 07:35
Tenis
Simona Halep şi-a aflat traseul de la Linz: Sorana Cîrstea, posibilă adversară în semifinale
06/11/2021 LA 16:24