Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Reacția "rece" a lui Kenin, după ce a pierdut finala la Roland Garros, suferind la capitolul fizic

Cristian Mihală

Publicat 10/10/2020 la 18:09 GMT+3

Sofia Kenin a părut extrem de dezamăgită după pierderea finalei de la Roland Garros. Accidentată, sportiva din SUA nu a putut juca la potențial maxim în finala pierdută cu 4-6, 1-6.

Sofia Kenin a pierdut finala de la Roland Garros 2020

Credit imagine: Getty Images

După ce s-a impus la Australian Open, în ianuarie, jucătoarea din Statele Unite nu părea să se numere printre marile favorite la Roland Garros, jocul său nefiind unul perfect pentru zgură.
Cu toate acestea, Kenin a evoluat extrem de sigur și a avut prestații solide, culminând cu victoria din semifinale, cu Petra Kvitova.
Cu siguranță că sportiva de 21 de ani spera să pună azi capăt parcursului fantastic al Igăi Swiatek, în condițiile în care poloneza nu are experiență și ar fi putut să nu știe cum să gestioneze un meci cu o asemenea presiune.
Nu a fost cazul, Swiatek devenind prima poloneză care câștigă la Roland Garros în era Open. Performanță formidabilă, venită la capătul unui turneu fără set pierdut. Ca atare, la final Kenin a fost dezamăgită, fiind probabil supărată și pe faptul că problemele medicale nu i-au permis să ajungă la nivelul dorit, în ultimul act.
"Vreau să o felicit pe Iga, a făcut un turneu grozav, a jucat foarte bine. Felicitări ei și echipei din spatele ei. Vreau să le mulțumesc și celor din tribune, mă bucur să vă văd după pandemie, a fost impresionant să mă susțineți pe parcursul celor două săptămâni, înseamnă enorm pentru mine", a spus Kenin la final.
Swiatek, jucătoarea perfectă la Roland Garros 2020
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo