După Ilie Năstase a urmat Virginia Ruzici, care a câștigat Cupa Suzanne Lenglen în 1978. La exact 40 de ani distanță, Simona Halep a câștigat și ea marele trofeu după o finală de neuitat disputată în compania americancei Sloane Stephens. Cei trei mari campioni nu au fost singurii care ne-au făcut mândri la Paris. Azi avem onoarea de a urmări un interviu cu Alexandra Dulgheru, care a ajuns la Roland Garros până în turul al treilea la ediția din 2010.

La a treia ediție a Roland Garros Stories am vorbit așadar cu Alexandra Dulgheru, alături de care am povestit pe larg despre mai multe subiecte. Azi au loc, în direct pe Eurosport 1 și Eurosport Player, semifinalele masculine la Paris. Cu Alexandra am vorbit, printre altele, și despre regele zgurii și șansele pe care le are la câștigarea celui de-al 13-lea trofeu major al carierei.

Tenis
Nadal, din nou la Paris! Ibericul și-a anunțat prezența la turneul pe care nu l-a câștigat niciodată
20/10/2020 LA 13:58

Alexandra ne-a povestit cum a fost să-l urmărească pe Rafa live pe Chatrier și ce atmosferă magică s-a creat atunci când marele campion iberic a pășit pe arena principală de la Roland Garros: "Rafa doar când se retrage pot spera și ceilalți la titlu. Tot pe el îl văd favorit, dar să vedem... la US Open părea Djokovic de neînvins, și iată că s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Cât e Nadal acolo, la Roland Garros, nu-i văd bine pe ceilalți".

Vodafone este sponsor oficial al transmisiunilor Eurosport de la Roland Garros.

Roland Garros Stories #3: Alexandra Dulgheru

Tenis
Recordul lui Rafa Nadal la Roland Garros, "amenințat" de un junior promițător: "Îl pot doborî!"
16/10/2020 LA 16:25
Tenis
Novak Djokovic, lăsat pe dinafară! Ce spune Toni Nadal despre cei mai buni tenismeni din istorie
14/10/2020 LA 16:30