După Ilie Năstase a urmat Virginia Ruzici, care a câștigat Cupa Suzanne Lenglen în 1978. La exact 40 de ani distanță, Simona Halep a câștigat și ea marele trofeu după o finală de neuitat disputată în compania americancei Sloane Stephens. Cei trei mari campioni nu au fost singurii care ne-au făcut mândri la Paris. Azi avem onoarea de a urmări un interviu cu Alexandra Dulgheru, care a ajuns la Roland Garros până în turul al treilea la ediția din 2010.
La a treia ediție a Roland Garros Stories am vorbit așadar cu Alexandra Dulgheru, alături de care am povestit pe larg despre mai multe subiecte. Azi au loc, în direct pe Eurosport 1 și Eurosport Player, semifinalele masculine la Paris. Cu Alexandra am vorbit, printre altele, și despre regele zgurii și șansele pe care le are la câștigarea celui de-al 13-lea trofeu major al carierei.
Alexandra ne-a povestit cum a fost să-l urmărească pe Rafa live pe Chatrier și ce atmosferă magică s-a creat atunci când marele campion iberic a pășit pe arena principală de la Roland Garros: "Rafa doar când se retrage pot spera și ceilalți la titlu. Tot pe el îl văd favorit, dar să vedem... la US Open părea Djokovic de neînvins, și iată că s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Cât e Nadal acolo, la Roland Garros, nu-i văd bine pe ceilalți".
Tenis
Fost număr 6 mondial, declarație surpriză: "Carlos Alcaraz e mai bun decât Nadal în multe feluri!"
01/12/2022 LA 10:33
Vodafone este sponsor oficial al transmisiunilor Eurosport de la Roland Garros.

Roland Garros Stories #3: Alexandra Dulgheru

Tenis
Top 5 cele mai tari meciuri din 2022 în ATP! Carlos Alcaraz, omul "partidelor de foc" din circuit
30/11/2022 LA 14:30
Tenis
Nadal promite că Federer va reveni pe teren: "Sunt încrezător că ne veți vedea jucând împreună!"
30/11/2022 LA 11:54