Stefanos Tsitsipas, favoritul numărul 3 de pe tabloul de simplu și campionul en-titre, s-a calificat în marea finală de duminică de la turneul Masters de la Monte Carlo. Grecul, ocupant al locului 5 ATP, a trecut în penultimul act de Alexander Zverev în minimum de seturi cu scorul de 6-4, 6-2, la capătul unui meci de o oră și 15 minute de joc.
Mâine, în direct pe Eurosport 2 și Eurosport Player, Stefanos Tsitsipas îl va întâlni pe ibericul Alejandro Davidovich Fokina, care a avut o săptămână de vis pe zgura monegască. Grecul i-a învins până în finală pe Fognini, Djere, Schwartzman și Zverev, cedând un singur set cu argentinianul Schwartzman.
CITEȘTE ȘI:
Roland-Garros
French Open 2022: informații, premii și favoriți
IERI LA 20:44

Tsitsipas - Davidovich Fokina e marea finală de la Monte Carlo 2022, în direct pe Eurosport 2 și Eurosport Player

"A fost un meci foarte bun, nu știu dacă am ritm datorită faptului că am jucat un meci lung. De abia aștept să joc în finală, trebuie să fiu pregătit, să dau tot ce am mai bun. Încerc să folosesc cele mai bune lovituri pe care le am. Nu trebuie să gândesc mult când lovesc, cred că serviciul și jocul de pe linia de fund sunt foarte importante. Venitul la fileu este cireașa de pe tort. Cred că trebuie să fac mai mult decât azi cu el mâine. Știu că și-a îmbunătățit jocul, dar știu că trebuie să produc cel mai bun tenis al meu cu el", a spus Tsitsipas la interviul de după meci.
Până acum, Tsitsipas și Davidovich Fokina s-au întâlnit de două ori în circuit, ultima dată pe 8 februarie anul acesta, la turneul pe hard de la Rotterdam. Grecul s-a impus acolo cu mare dificultate, în 3 seturi foarte disputate. În primul meci disputat de cei doi, în 2021 la Monte Carlo, pe zgură, ibericul a fost nevoit să se retragă la 7-5, 0-0 pentru adversar.
Turneul ATP de la Monte Carlo e în direct, în fiecare zi, pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Roland Garros
Mouratoglou a dat verdictul! Care sunt cei 4 favoriți la câștigarea titlului de la Roland Garros
16/05/2022 LA 13:43
Internazionali BNL d'Italia
Dinastia Djokovic continuă! După ce Novak s-a impus la Roma, Stefan a câștigat primul lui titlu
15/05/2022 LA 18:46