Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

S-a tras la sorți tabloul Masters-ului de la Paris. Cum arată traseele lui Novak Djokovic și Carlos Alcaraz

Andrei Nicolae

Publicat 28/10/2023 la 12:55 GMT+3

Sezonul 2023 din tenis este aproape de final, iar unul dintre ultimele turnee importante din calendarul ATP este Masters-ul de la Paris. Competiția din capitala Franței a adunat majoritatea jucătorilor de top din tenisul masculin, astfel că lupta pentru trofeu se anunță extrem de interesantă, cu Novak Djokovic și Carlos Alcaraz în prim-plan.

Djokovic & Alcaraz. Credit foto: ClutchPoints

Credit imagine: facebook

Masters-ul de la Paris reprezintă ultimul turneu de calibru ATP 1000 din calendarul masculin pe sezonul 2023, iar cei mai buni jucători de top din circuit s-au strâns în capitala Franței pentru acest eveniment. Toți jucătorii din Top 10 sunt prezenți, unii dintre ei fiind în căutarea unui loc pentru Turneul Campionilor.
Recent, s-a tras la sorți și tabloul Masters-ului, iar fanii sportului alb sunt cu siguranță extrem de entuziasmați, deoarece se prefigurează partide interesante încă din faza optimilor. Novak Djokovic și Carlos Alcaraz sunt cu siguranță favoriți la câștigarea trofeului, însă ambii vor fi nevoiți să treacă de adversari tari până să ajungă să joace unul împotriva altuia în finală.
În ceea ce îl privește pe Nole, acesta va începe turneul direct din faza șaisprezecimilor, iar în optimi se anunță un duel extrem de interesant cu Ben Shelton, în reeditarea semifinalei de la US Open. Dacă trece de american, liderul mondial ar urma să îl întâlnescă pe Holger Rune, după ce anul trecut cei doi s-au întâlnit în finala acestui turneu, danezul având câștig de cauză.
În semifinale, Nole ar putea să dea fie peste Jannik Sinner, fie peste Andrey Rublev, doi jucători care se întâlnesc astăzi, sâmbătă, în semifinala turneului de la Viena.
Citește și:

Carlos Alcaraz nu are nici el un traseu ușor

Tenismenul iberic este și el "scutit" de primul tur, iar la fel ca în cazul lui Djokovic, are șanse să dea peste un adversar incomod încă din optimi, și anume Karen Khachanov.
În sferturi, Carlitos poate da peste Stefanos Tsitsipas sau Alexander Zverev, în timp ce în semifinale Daniil Medvedev este probabil omul cu care se va confrunta. Pe aceeași parte de tablou cu Alcaraz se mai află și Casper Ruud, Frances Tiafoe, Hubert Hurkacz.
Masters-ul de la Paris va începe de pe 30 octombrie, urmând să aibă loc până pe 5 noiembrie.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo