UPDATE
Mihaela Buzărnescu a pierdut și ea astăzi contra Elisabettei Cocciaretto, scor, 5-7, 6-7.
După duelul cu Italia, România retrogradează în urna a doua valorică, în timp ce adversarele noastră urcă în Grupa Mondială.
UPDATE // Mihalea Buzărnescu pierde primul set, scor 5-7, după un ultimul game excelent reușit de italianca Cocciaretto.
Melbourne Summer Set 1
Simona Halep, prima reacție după lecția de tenis predată Gabrielei Ruse la Melbourne: "Mi-a lipsit"
06/01/2022 LA 03:57
A început meciul dintre Mihaela Buzărnescu și Elisabetta Cocciaretto! România are nevoie de victorie ca să rămână în luptă și să forțeze "remontada" la Cluj.
UPDATE / Gabriela Ruse câștigă decisivul cu 6-4 și aduce primul punct pentru România. Românca a avut ceva dificultăți în a închide meciul, dar totul s-a terminat cu bine și tricolorele speră în continuare la victorie. Urmează meciul dintre Mihaela Buzărnescu și Elisabetta Cocciaretto. În cazul unei victorii a româncei partida se va decide în meciul de dublu.
UPDATE / Gabriela Ruse egalează la seturi după 48 de minute de joc, scor 6-3. Avem decisiv în prima confruntare din ziua a doua de la Cluj!
UPDATE / Jasmine Paolini își adjudecă primul set al întâlnirii cu Gabriela Ruse după 46 de minute de joc, scor 6-1.
UPDATE / A început meciul dintre Gabriela Ruse și Jasmine Paolini.
UPDATE / FRT a anunțat că în primul meci al zilei, care va începe la ora 14:00, se vor înfrunta Gabriela Ruse (23 de ani, 137 WTA) și Jasmine Paolini (25 de ani, 104 WTA).
Mihaela Buzărnescu a pierdut vineri al doilea meci al Românie la "Billie Jean King Cup", după ce a fost învinsă cu 2-6, 6-2, 6-7, de Martina Trevisan. România este condusă cu 2-0 după prima zi și trebuie să câștige sâmbătă toate cele trei meciuri, pentru a câștiga confruntarea cu Italia în play-off-ul competiției.
Confruntarea de vineri dintre Mihaela Buzărnescu (137 WTA) și Martina Trevisan (99 WTA), cea mai bine clasată jucătoare a italincelor, s-a încheiat 2-6, 6-2, 6-7. În primul meci al zilei, Irina Bara a cedat în fața Elisabettei Cocciaretto (111 WTA). Italianca a câștigat primul meci cu 6-1, 6-4.

România – Italia 0-2, în Fed Cup | Româncele vor încerca "remontada" la Cluj

În mod normal, sâmbătă, Irina Bara o va întâlni pe Trevisan, iar Mihaela Buzărnescu pe Elisabetta Cocciaretto. La dublu, căpitanul jucător al României, Monica Niculescu, va face pereche cu Gabriela Ruse și vor evolua contra cuplului alcătuit din Jasmine Paolini și Giulia Gatto-Monticone. Totuși, Monica Niculescu a anunțat modificări importante pentru ultima zi de concurs la Cluj-Napoca. Căpitanul jucător al României se gândește să intre pe teren și în proba de simplu.
"Sunt emoții diferite pe bancă. Am încercat să câștigăm, am făcut tot ce am putut. S-a încercat să avem zgură, dar nu s-a putut. Mie îmi place să joc foarte mult pe hard. Eu zic că a fost ok, ne-am simțit foarte bine aici. E posibil să facem schimbări mâine. Astăzi avem nevoie de odihnă, vom lua cina și vom face planul. Știu că e 2-0, dar noi încă avem încredere. Chiar și-au dorit astăzi, poate reușim mâine surpriza. Cine știe? Există șanse să mă vedeți și la simplu. Nu vreau să zic nimic, dar vom lua niște decizii importante în această seară", a declarat Monica Niculescu pentru Digi Sport.
https://i.eurosport.com/2021/04/15/3114836.png

România – Italia 0-2, în Fed Cup | Programul complet al întâlnirii de la Cluj-Napoca

Vineri, primul meci de la ora 15:30:
  • Irina Bara (132 WTA) - Elisabeta Cocciaretto (111 WTA) – 1-6, 4-6
  • Mihaela Buzărnescu (137 WTA) - Martina Trevisan (99 WTA) - 2-6, 6-2, 6-7
Sâmbătă, primul meci de la ora 14:00:
  • Irina Bara (132 WTA) - Martina Trevisan (99 WTA)
  • Elisabeta Cocciaretto (111 WTA) - Mihaela Buzărnescu (137 WTA)
  • Monica Niculescu/Elena Gabriela Ruse - Jasmine Paolini/Giulia Gatto-Monticone.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Tenis
Ana Bogdan a pierdut finala turneului de la Limoges
19/12/2021 LA 17:41
Tenis
Emma Răducanu, victorie cu Gabriela Ruse în meciul demonstrativ de la Royal Albert Hall din Londra
28/11/2021 LA 15:15