Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Prima finală a lui Novak Djokovic din 2022: "Dai maximum din tot ce a mai rămas în rezervor pentru a câștiga titlul"

Andrei Nicolae

Publicat 24/04/2022 la 09:18 GMT+3

În prima lui finală a sezonului, la Serbia Open, Novak Djokovic va încrucișa rachetele cu al optulea jucător din lume, Andrey Rublev. Întâlnirea va începe la ora 15:00 și va putea fi urmărită pe Eurosport 2.

Novak Djokovic steht im Finale von Belgrad

Credit imagine: SID

Novak Djokovic își recapătă încet și sigur forma în ATP. Duminică, de la ora 15:00, liderul mondial va disputa prima finală din 2022, contra lui Andrey Rubley, în cadrul turneului de la Belgrad.
Pentru Nole nu a fost un parcurs lin până în finală, chiar dacă a pornit în toate meciurile ca mare favorit. În toate cele trei întâlniri de până acum, cu Djere, Kecmanovic și Khachanov, a avut nevoie de trei seturi pentru a avansa de fiecare dată.
picture

Serbia Open : Rezumatul victoriei obținute de Djokovic în fața lui Khachanov

Rublev, în schimb, a petrecut mai puțin timp pe teren la Serbia Open, după victorii în minimum de seturi în precedentele două tururi, cu Daniel și Fognini. Rusul are deja două turnee câștigate în acest an, la Marseille și Dubai, și a ajuns până în semifinale la Indian Wells.

Prima finală a lui Novak Djokovic din 2022

Novak Djokovic și Andrey Rublev se vor afla față în față pentru a doua oară în carieră. Prima întâlnire a avut locul anul trecut la Turneul Campionilor de la Torino, unde sârbul s-a impus în două seturi, cu 6-3, 6-3.
"Am jucat o singură dată cu Andrey, la Torino, am câștigat în două seturi pe o suprafață diferită, dar și condițiile au fost diferite. Finala este finală, dai maximum din tot ce a mai rămas în rezervor pentru a câștiga titlul. Andrey are un forehand pătrunzător, vrea să dicteze tempoul. Am vorbit cu Goran, știu ce să fac, vom lucra la câteva detalii înainte de joc. Sper la un început mai bun decât în meciurile anterioare", a prefațat Nole acest meci.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo