Novak Djokovic își recapătă încet și sigur forma în ATP. Duminică, de la ora 15:00, liderul mondial va disputa prima finală din 2022, contra lui Andrey Rubley, în cadrul turneului de la Belgrad.
Pentru Nole nu a fost un parcurs lin până în finală, chiar dacă a pornit în toate meciurile ca mare favorit. În toate cele trei întâlniri de până acum, cu Djere, Kecmanovic și Khachanov, a avut nevoie de trei seturi pentru a avansa de fiecare dată.

Serbia Open : Rezumatul victoriei obținute de Djokovic în fața lui Khachanov

Serbia Open
Cum a explicat Djokovic evoluția slabă din setul 3 al finalei de la Belgrad! "Este îngrijorător"
25/04/2022 LA 08:52
Rublev, în schimb, a petrecut mai puțin timp pe teren la Serbia Open, după victorii în minimum de seturi în precedentele două tururi, cu Daniel și Fognini. Rusul are deja două turnee câștigate în acest an, la Marseille și Dubai, și a ajuns până în semifinale la Indian Wells.

Prima finală a lui Novak Djokovic din 2022

Novak Djokovic și Andrey Rublev se vor afla față în față pentru a doua oară în carieră. Prima întâlnire a avut locul anul trecut la Turneul Campionilor de la Torino, unde sârbul s-a impus în două seturi, cu 6-3, 6-3.
"Am jucat o singură dată cu Andrey, la Torino, am câștigat în două seturi pe o suprafață diferită, dar și condițiile au fost diferite. Finala este finală, dai maximum din tot ce a mai rămas în rezervor pentru a câștiga titlul. Andrey are un forehand pătrunzător, vrea să dicteze tempoul. Am vorbit cu Goran, știu ce să fac, vom lucra la câteva detalii înainte de joc. Sper la un început mai bun decât în meciurile anterioare", a prefațat Nole acest meci.
Serbia Open
Djokovic, nou gest controversat! A aruncat racheta și a fost la un pas să lovească un copil de mingi
24/04/2022 LA 19:44
Serbia Open
Serbia Open : Rezumatul victoriei obținute de Djokovic în fața lui Khachanov
24/04/2022 LA 04:54