Eliminată încă de la primul meci disputat la Roma, Serena Williams a decis să facă deplasarea la Parma și să încerce acolo să joace mai multe meciuri pentru a merge la Roland Garros cu câteva partide în picioare. În vârstă de 39 de ani, americanca visează în continuare să câștige titlul major cu numărul 24 și să egaleze recordul all-time stabilit de Margaret Court.
Totuși, Martina Navratilova nu crede că Serena va avea un parcurs convingător la cel de-al doilea turneu major al anului. Fosta legendară tenismentă spune că Serena Williams știe și ea acest lucru, dar că la Wimbledon, situația va fi diferită. Navratilova a declarat că Serena a făcut o alegere bună mergând la Parma, chiar dacă șansele ei la câștigarea Roland Garros sunt infime.

Martina Navratilova nu-i dă șanse Serenei Williams la Roland Garros

US Open
Succesul Emmei Răducanu la US Open, "o glumă" pentru Andy Murray. Scoțianul, fără cuvinte
12/09/2021 LA 16:11
"Serena are șanse foarte mici să câștige la Paris, dar o șansă foarte mare la Wimbledon. Ca să câștigi pe zgură ai nevoie de meciuri în picioare, ea nu a mai jucat de la Australian Open. Cu cât îmbătrânești cu atât ai nevoie să-ți construiești cât mai bine programul. Când ești mai în vârstă trebuie să fii mai selectiv, dar ea nu a jucat îndeajuns, iar asta se vede. Jocul ei este în regulă, deplasarea în teren e la fel ca acum zece ani, dar când trebuie să te descurci sub presiune, dacă nu ai fost sub presiune îndeajuns în ultima vreme, nu vei fi capabil să gestionezi momentele grele.
Asta s-a văzut. Când lucrurile nu au mers în direcția ei, Serena a început să facă greșeli pe care în mod normal nu le-ar fi făcut dacă ar fi jucat mai multe meciuri. Cred că e o decizie bună că a mers la Parma pentru a strânge mai multe partide, dar cred că știe și ea că nu are șanse să câștige la Roland Garros. Are nevoie de meciuri pentru Wimbledon, acolo e adevărata miză pentru ea", a spus Navratilova pentru Amazon Prime.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Tenis
Emma Răducanu provoacă un "război" între Nike și Adidas: "Negocieri pe sume uriașe!"
12/09/2021 LA 12:26
US Open
Wilander o vede pe Emma Răducanu printre cele mai bune din istorie. Câte Grand Slamuri va câştiga
12/09/2021 LA 09:32