Câștigătoare a 23 de titluri de Grand Slam, Serena Williams este convinsă că există "dubla măsură" în tenis și că ea "s-ar afla cel mai probabil la închisoare" dacă ar face ceea ce a făcut Alexander Zverev la Acapulco, acolo unde germanul a înjurat în strânga și-n dreapta și l-a numit pe arbitrul de scaun "idiot", înainte de a avea o izbucnire și mai mare pe terenul de tenis.

Imagini şocante la Acapulco:Zverev şi-a ieşit din minţi şi a lovit în mod repetat scaunul arbitrului

Zverev nu a fost mulțumit de unele dintre deciziile pe care arbitrul de scaun le-a luat în timpul tie-break-ului meciului de dublu al lui și al lui Marcelo Melo la Acapulco. După ce Zverev și Melo au pierdut meciul, Zverev și-a ieșit literalmente din minți și a lovit scaunul arbitrului de centru în repetate rânduri, ferindu-l pe oficial de puțin.
Roland-Garros
Alexander Zverev, calificare la pas în turul doi la Roland Garros
IERI LA 19:08
CITEȘTE ȘI:

Serena Williams, convinsă că "ar fi la închisoare" dacă s-ar comporta ca Zverev la Acapulco

Arbitrul de scaun a fost vizibil speriat de Zverev, însă a scăpat fără a fi atins: "Există fără îndoială un dublu standart. Eu dacă aș fi făcut ce a făcut el la Acapulco aș fi la închisoare acum. Literlamente, fără nicio glumă", a spus Serena Williams în interviul acordat celor de la CNN.
Mats Wilander, expertul Eurosport, a avut cuvinte dure la adresa lui Alexander Zverev și a precizat că nu este corect ca germanul să revină pe terenul de tenis atât de repede după acea ieșire nervoasă: "Dacă un jucător își rupe racheta pe scaunul arbitrului și este literalmente la câțiva centimetri de a lovi piciorul arbitrului, nu ar trebui să i se permită să revină pe un teren de tenis până când nu a trecut printr-un fel de proces de reabilitare", a declarat Wilander pentru Eurosport.
Roland-Garros
Top 3 meciuri de urmărit în prima săptămână la Roland Garros pe tabloul feminin și pe cel masculin
20/05/2022 LA 12:35
Internazionali BNL d'Italia
Stefanos Tsitsipas, primul finalist la Roma! Grecul și-a luat revanșa în fața lui Alexander Zverev
14/05/2022 LA 15:19