Serena Williams a surprins pe toată lumea cu o lună în urmă, când a anunțat că va reveni în competiții la turneul de la Eastbourne, iar apoi la Wimbledon. Acum, marea campioană din SUA e pregătită să joace și pe hard pentru a se pregăti de US Open în cel mai bun mod cu putință. Acum, ea se antrenează pentru a juca la Rogers Cup, în Toronto.
Lista de start pentru turneul canadian care va avea loc între 8 și 14 august a fost publicată joi, 14 iulie, iar prezența numelui Serenei Williams a luat prin surprindere pe toată lumea. După ce și-a făcut revenirea pe iarbă la Wimbledon, americanca cu 23 de Grand Slam-uri, care nu se mai regăsește în clasamentul WTA, revine pe hard.
National Bank Open
Simona Halep, ultima pe lista capilor de serie la Toronto! Românca poate intra în istoria turneului
02/08/2022 LA 10:40
CITEȘTE ȘI:

Serena Williams revine pe terenul de tenis, după eliminarea în primul tur la Wimbledon

Revenirea sa pe iarba de la All England Club nu a avut rezultatul așteptat - eliminată în trei seturi de Harmony Tan (7-5, 1-6, 7-6) – însă revenirea pe hard ar putea avea un alt gust. Serena Williams va lua parte la turneul de 1000 de puncte de la Toronto, au anunțat organizatorii joi. O nouă revenire pentru jucătoarea de 40 de ani, care nu mai este clasată, dar care intenționează să se pregătească în cel mai bun mod posibil pentru US Open.
Serena Williams nu este niciodată prezentă pe tablou fără un obiectiv clar, dar recunoscuse o lipsă de pregătire după eliminarea de la Wimbledon: "Nu m-am antrenat pentru meciuri de trei ore... asta este, cred, eroarea pe care am comis-o. La US Open e mereu deosebit. Acolo am câștigat primul meu titlu de Grand Slam, este super special. Sunt cu siguranță foarte motivată să-mi îmbunătățesc jocul și să evoluez bine acasă" , a spus ea la Londra. Pregătirea sa va trece prin Toronto, la Rogers Cup, acolo unde a cucerit de-a lungul timpului 3 titluri, 2001, 2011 și 2013.
Tenis
Fostul antrenor al Sharapovei, despre rivalitatea dintre Williams și jucătoarea din Rusia: "Respect"
28/07/2022 LA 10:27
Tenis
Serena Williams și Novak Djokovic, "în cărți" pentru turneul de la Cincinnati! Surprizele anunțate
20/07/2022 LA 10:33