Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ashleigh Barty - Elina Svitolina este marea finală de la Turneul Campioanelor

Cristian Mihală

Actualizat 02/11/2019 la 17:24 GMT+2

Ashleigh Barty (1 WTA) s-a calificat, sâmbătă, în finala Turneului Campioanelor, după ce a învins-o pe Karolina Pliskova (2 WTA), cu scorul de 4-6, 6-2, 6-3. Numărul unu mondial se va lupta pentru trofeu, duminică, cu deținătoarea titlului, Elina Svitolina.

Ashleigh Barty steht im Halbfinale von Shenzhen

Credit imagine: SID

Primul set al partidei a fost foarte echilibrat. La scorul de 2-2, Karolina Pliskova a reușit o minge de break în fața australiencei și a profitat de acest avantaj, închizând setul la 6-4. În cel de-al doilea set, Ashleigh Barty a reușit să revină în joc, după ce a reușit două break-uri în fața jucătoarei din Cehia.
Setul decisiv a fost din nou foarte echilibrat, însă Barty a făcut un break și a reușit să obțină victoria după o oră și 55 de minute de joc.
În finala Turneului Campioanelor, Ashleigh Barty se va înfrunta cu Elina Svitolina, cea care a avansat în ultimul act după retragerea Belindei Bencic. Dacă se va impune, ucraineanca nu doar că și-ar apăra trofeul cucerit anul trecut la Singapore, dar va obţine și cel mai mare premiu din istoria tenisului: 4,42 milioane de dolari.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo