Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Îmi iau avion privat, care e problema?". Bencic, supărată că presa bate monedă pe sumele câștigate

Cristian Mihală

Actualizat 06/11/2019 la 11:38 GMT+2

Belinda Bencic s-a arătat extrem de deranjată de faptul că în presa din Elveția s-a bătut monedă pe câștigurile sale de la Turneul Campioanelor.

Belinda Bencic

Credit imagine: Eurosport

Bencic a făcut parte din Grupa Roșie și a ajuns până în semifinale, după ce Bertens a abandonat în partida decisivă. În penultimul act, Belinda a cedat în fața campioanei en-titre, Elina Svitolina, scor 7-5, 3-6, 1-4. Chiar și așa, ea s-a ales cu un premiu uriaș, comparabil cu cel obținut pentru o finală de Grand Slam: un milion de dolari.
Întrebată pe seama premiului, Bencic s-a declarat extrem de deranjată. Ea consideră că presa acordă prea mult interes pentru probleme care țin de viața sa privată. După ani întregi de sacrificii, Belinda consideră că e îndreptățită să câștige sume importante.
"O să-mi cumpăr o casă, un avion privat și un yacht, care este problema? Nu mi se pare normal ca oamenii să îmi monitorizeze câștigurile. Practic acest sport de când aveam trei ani, iar acum mă bucur de aceste premii, rezultate ale muncii mele", a spus Bencic, potrivit GoTennis.
6,8 milioane de dolari a obținut în întreaga carieră Bencic, care a avut un final de 2019 de excepție: semifinală la US Open și semifinală la Turneul Campioanelor.
14 milioane de dolari sunt premiile totale la Turneul Campioanelor 2019, cele mai mari din istorie. Ashleigh Barty, sportiva care a câștigat turneul de la Shenzhen, s-a ales cu un cec în valoare de peste 4 milioane de euro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo