Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Turneul Campioanelor accidentate! Svitolina e în finală, după ce Bencic a abandonat

Cristian Mihală

Actualizat 02/11/2019 la 15:21 GMT+2

Elina Svitolina este prima finalistă de la ediția din 2019 a Turneului Campioanelor. Jucătoarea din Ucraina s-a calificat în ultimul act al competiției de la Shenzhen, după ce adversara Belinda Bencic a abandonat meciul în setul decisiv, din cauza durerilor de spate.

Belinda Bencic (L) of Switzerland is consoled by Elina Svitolina of Ukraine after her retirement from their Women's Singles semifinal match on Day Seven of the 2019 Shiseido WTA Finals at Shenzhen Bay Sports Center on November 02, 2019 in Shenzhen, China.

Credit imagine: Getty Images

Turenul Campioanelor s-a transformat într-un veritabil turneu al accidentărilor. După Osaka, Andreescu și Bertens, Bencic a fost și ea forțată să abandoneze. Jucătoarea din Elveția a început bine partida, a câștigat primul set, scor 7-5, dar l-a pierdut pe al doilea cu 3-6. În fiecare dintre pauze, Belinda a cerut intervenția fizioterapeutului sau a făcut exerciții pentru a uita de accidentare, însă într-un final a înțeles că nu mai poate continua. Belinda Bencic a abandonat când era condusă cu 4-1, în decisiv.
Elina Svitolina a ajuns din nou în finala Turneului Campioanelor, după ce anul trecut a câștigat competiția. Dacă își va adjudeca trofeul, va obține cel mai mare premiu din istoria tenisului, de 4,42 milioane de dolari.
A doua finalistă va fi câștigătoarea meciului Ashleigh Barty (23 ani, nr. 1 WTA) - Karolina Pliskova (27 ani, nr. 2 WTA).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo