Simona Halep și Patrick Mouratoglou vor face echipă, sportiva din Constanța găsindu-și alt antrenor de top după despărțirea de Darren Cahill, în toamnă.
"Am simțit o conexiune imediat", a mărturisit francezul de 51 de ani, dar ceea ce l-a făcut să accepte propunerea jucătoarei noastre a fost legat de modul în care aceasta se comportă pe teren, la antrenamente. Halep e focusată 100%, de la prima la ultima minge, o caracteristică extrem de rară chiar și în tenisul la cel mai înalt nivel.
"Simona Halep e o jucătoare incredibilă. Asta știam cu toții, pentru că a ajuns atât de departe în tenis. Ce m-a impresionat cel mai mult e calitatea pe care o are jocul ei, are un joc complet. Poate să facă orice pe teren, e grozavă în defensivă, e grozavă când atacă. Iubesc să lucrez cu ea pentru că - deși nu am început colaborarea de mult timp - ce am văzut m-a impresionat. Etica ei e incredibilă: din prima secundă când pășește pe teren e concentrată 100%, de la prima la ultima minge. Așa ceva e extrem de rar. E un semn al marilor campioni și iubesc o astfel de atitudine", a dezvluit Mouratoglou pentru tennismajors.com.
Roland Garros
Ce impact va avea programul de la Roland Garros? "E frumos pentru public, dificil pentru jucători"
ACUM 3 ORE
CITEȘTE ȘI:
SIMONA HALEP, ÎN ATENȚIA LUMII TENISULUI, DUPĂ ANUNȚUL COLABORĂRII CU PATRICK MOURATOGLOU! PREDICȚIA SPECIALIȘTILOR

Parteneriatul Halep - Mouratoglou, salutat de Kuznetsova

Nu doar Simona Halep și Patrick Mouratoglou sunt încântați de noua colaborare. Veterana Svetlana Kuznetsova, fostă câștigătoare de Roland Garros și US Open s-a declarat entuziasmată de alegerea tehnicianului francez.
În postarea de pe Twitter în care francezul anunța parteneriatul cu Simona Halep, Kuznetsova a lăsat un comentariu sugestiv.
"Ce combo grozav", a scris rusoaica pe cunoscuta rețea de socializare.
Simona Halep se reface după ultima accidentare chiar la Academia lui Mouratoglou din Franța, iar revenirea ei pe teren este preconizată la finalul lunii. Astfel, românca va sări peste turneul de la Stuttgart de săptămâna viitoare și va juca primul turneu avându-l pe Mouratoglou în lojă la Madrid (28 aprilie și 7mai), ea fiind pe lista anunțată de organizatori.
Roland-Garros
Top 3 meciuri de urmărit în prima săptămână la Roland Garros pe tabloul feminin și pe cel masculin
ACUM 4 ORE
Roland Garros
Nadal: "Sunt în criză de timp!". Rafa știe cine va câștiga titlul la Roland Garros, la feminin
ACUM 6 ORE