Thiago Seyboth-Wild, în vârstă de 20 de ani, ocupant al locului 114 ATP, unul dintre cei mai promiţători jucători din ATP, a devenit primul tenismen profesionist testat pozitiv cu Sars-CoV-2. El a decis să se testeze după ce a avut simptome ale bolii Covid-19. De mai multe zile, sportivul se află în izolare şi urmează instrucţiunile medicilor.
Sportivul brazilian a făcut anunțul pe contul personal de Instagram, prin intermediul unui videoclip: “M-am izolat de o săptămână, am urmat toate sfaturile doctorilor. Vreau să vă spun tuturor să aveți grijă de voi și de cei dragi vouă, stați în casă și ajutați-ne să nu răspândim virusul”.
Roland-Garros
Madison Brengle - Mihaela Buzarnescu - Roland-Garros
ACUM 5 MINUTE

Jucătorul care a rescris anul acesta istoria tenisului, testat pozitiv cu coronavirus

Thiago Seyboth Wild a rescris istoria tenisului anul acesta, el fiind primul jucător născut după anul 2000 care câștigă un titlu ATP. Brazilianul, beneficiar al unui wild card, a câştigat, pe 1 martie, primul său turneu ATP, la Santiago de Chile (250 de puncte). El l-a învins în finală, cu scorul de 7-5, 4-6, 6-3, pe norvegianul Casper Rudd, locul 38 ATP şi cap de serie numărul 2, după două ore şi 16 minute de joc, devenind cel mai tânăr brazilian care obţine un titlu ATP, la 19 ani. Seyboth Wild a impresionat şi la Rio Open, cu o săptămână înainte, când a fost depăşit greu, cu scorul de 6-3, 1-6, 7-6 (5), de canadianul Milos Raonic, în manşa a doua.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Simona Halep, punct senzațional cu Schunk la Roland Garros! Reacție neprețuită pentru Simo
ACUM 23 MINUTE
Tenis
Așa a câștigat Simona Halep setul 1 cu Nastasja Schunk, în primul tur la Roland Garros
ACUM 35 MINUTE