Tennys Sandgren este ultimul "pățit" din circuitul masculin de tenis. Americanul a fost descalificat la turneul Cary 2 Challenger din Carolina de Nord după ce a lovit un arbitru de linie în zona inghinală. Momentul cu pricina a ajuns rapid viral, iar toată lumea a făcut legătura cu pățania lui Novak Djokovic de la US Open 2020, atunci când sârbul a lovit din greșeală o arbitră de linie cu mingea aruncată la întâmplare în urma lui.
De data aceasta, toate privirile s-au îndreptat către Tennys Sandgren, actualmente ocupant al locului 103 ATP. Americanul a evoluat în primul tur al turneului Challenger Cary 2 din Carolina de Nord cu al său compatriot, Christopher Eubanks (199 ATP). Cei doi au apucat să joace doar un game și jumătate până ce Sandgren a "comis-o" și a fost descalificat.
Wimbledon
Alexander Zverev, calificare la pas în turul 3 la Wimbledon 2021! Victorie facilă cu Tennys Sandgren
01/07/2021 LA 11:51

Un nou "moment Djokovic" în tenis! Tennys Sandgren a fost descalificat în SUA

Momentul cu pricina s-a petrecut după ce Sandgren obținuse break-ul. Americanul se afla acum pe propriul serviciu și se pregătea să salveze o minge de break a adversarului, scorul fiind 1-0, 30-40. În acel moment, Sandgren a primit mingi de la un copil aflat pe margine, însă pe una dintre ele a returnat-o greșit, în direcția unui arbitru de linie, pe care l-a lovit în zona inghinală.
Camerele de luat vederi nu au înregistrat momentul în care arbitrul este lovit, dar Sandgren, dublu sfertfinalist la Australian Open (2018 și 2020), poate fi văzut cum își cere iertare și acceptă imediat verdictul pe care urmează să-l primească de la arbitri, și anume descalificarea din meci.
Sandgren a explicat apoi pe Twitter ce s-a întâmplat de fapt. Copilul de mingi i-a trimis o minge prea tare, moment în care el a refuzat-o și l-a lovit pe arbitrul de linie aflat în mișcare. Totuși, americanul a acceptat imediat ce tocmai i se întâmplase și a transmis că își asumă complet responsabilitatea.
Australian Open
Un sfertfinalist la ediția din 2020 a făcut deplasarea la AO 2021, deși e "pozitiv" la coronavirus
14/01/2021 LA 09:31
Australian Open
Marc Lopez: "Al 21-lea titlu al lui Rafael Nadal nu este o obsesie, este o iluzie"
ACUM 24 MINUTE