Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#Favoriții Alexander Zverev, calificare la pas în turul 3 la Wimbledon 2021! Victorie facilă cu Tennys Sandgren

Irina Aldea

Publicat 01/07/2021 la 14:51 GMT+3

Wimbledon 2021 | Alexander Zverev, favoritul numărul 4 la ediția din acest an, a obținut o calificare facilă în turul 3 la Wimbledon după ce a trecut în minimum de seturi de americanul Tennys Sandgren.

Alexander Zverev à Wimbledon en 2021

Credit imagine: Getty Images

Alexander Zverev, favorit numărul 4 la Wimbledon 2021, s-a calificat în turul al treilea la ediția din acest an după ce l-a învins pe americanul Tennys Sandgren, ocupant al locului 68 ATP, scor 7-5, 6-2, 6-3, la capătul unui meci care a durat o oră și 47 de minute de joc. Germanul a fost ofensiv și a dominat copios raliurile cu adversarul său, căruia nu i-a dat nicio șansă.
În continuare, finalistul de anul trecut de la US Open se va duela cu un alt american, învingătorul meciului dintre Taylor Fritz și Steve Johnson. În primul tur de la Wimbledon 2021, Alexander Zverev l-a învins pe olandezul Tallon Griekspoor (124 ATP) cu scorul de 6-3, 6-4, 6-1, calificându-se în turul 2 fără mari emoții.

Wimbledon 2021 | Alexander Zverev, calificare facilă în turul 3 la All England Club

În privința rezultatelor la turneele de Grand Slam, Alexander Zverev caută să-și îmbunătățească cea mai bună performanță la al treilea turneu major al anului, acolo unde nu a reușit să treacă de faza optimilor de finală, fază atinsă în 2017. De altfel, acesta este cel mai slab rezultat al său la turneele majore.
La polul opus, cel mai bun rezultat al lui Sascha Zverev la turneele majore este finala disputată anul trecut la US Open în compania lui Dominic Thiem. La Australian Open și Roland Garros, Zverev a ajuns cel mai departe până în penultimul act, nereușind să facă pasul spre marea finală.
Orice lovitură de la Wimbledon de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo