Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rafael Nadal, acuzat că s-a retras de la Wimbledon de "frica" lui Kyrgios! Reacția lui Sandgren

Bianca Dumitru

Publicat 08/07/2022 la 18:14 GMT+3

Rafael Nadal s-a retras joi seară de la Wimbledon, ca urmare a accidentării suferite în meciul din sferturi cu Taylor Fritz. Ibericul ar fi trebuit să se înfrunte pentru un loc în finală cu Nick Kyrgios, iar Tennys Sandgren este de părere că Rafa s-a retras pentru a evita întâlnirea cu australianul.

Rafael Nadal

Credit imagine: AFP

Rafael Nadal a anunțat joi seară că se retrage de la Wimbledon, ca urmare a accidentării suferite în meciul din sferturi cu Taylor Fritz.
Ibericul a recunoscut că a suferit o ruptură abdominală și a menționat că a luat această hotărâre pentru că efectiv nu ar fi putut juca la nivel decent meciul din semifinale contra lui Kyrgios, neputând servi sub nicio formă din cauza durerilor.
Problemele de sănătate cu care se confruntă Rafael Nadal nu îi impresionează pe toți. După ce Fabio Fognini l-a acuzat pe Rafa că minte, acum și Tennys Sandgren a reacționat dur.
Americanul în vârstă de 30 de ani (locul 203 ATP) a postat un mesaj pe rețelele de socializare, în care a notat că, din punctul său de vedere, Nadal s-a retras doar pentru că nu a vrut să joace împotriva lui Nick Kyrgios.
"Mă întreb dacă Rafa mai calcă pe teren împotriva oricărui jucător, în afara lui Kyrgios", a scris Sandgren pe cotnul său de Twitter, completând ulterior cu mesajul: "Sunt doar curios. Și sunt dezamăgit că nu vom putea vedea meciul ăsta (n.r. Nadal - Kyrgios)."
Citește și:

Fognini nu crede în problemele de sănătate ale lui Rafael Nadal

În acest an, Rafael Nadal s-a confruntat în mod constant cu probleme medicale, iar ibericul nu mai convinge pe toată lumea de veridicitatea acestora.
Fabio Fognini, fost număr 9 în clasamentul ATP, a pus la îndoială accidentarea lui Rafa și a transmis un mesaj pe rețelele de socializare:
"Reper sportiv al lui Rafael Nadal care, în ciuda faptului că este accidentat, avansează în semifinale după ce a câștigat super tiebreak-ul din setul al cincilea împotriva lui Taylor Fritz", se arăta într-un articol pe care Fognini l-a preluat: "Cu siguranță... Oameni buni, opriți-vă din a mai crede tot ce citiți. Vă rog. Omul a luptat patru ore + ca un nebun...", a scris Fognini pe contul său de Instagram.
Pentru un loc în marea finală de la Wimbledon, Rafael Nadal ar fi trebuit să dea piept cu Nick Kyrgios, care a trecut fără probleme de chilianul Cristian Garin, scor 6-4, 6-3, 7-6 (5).
În urma retragerii lui Rafa, australianul a ajuns pentru prima dată în carieră într-o finală de Grand Slam, acolo unde va da peste învingătorul din semifinala Novak Djokovic - Cameron Norrie.
Turneul de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, este programat în perioada 27 iunie - 10 iulie și va fi transmis în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo