Ocupant al locului 55 ATP, Carlos Alcaraz s-a calificat în optimile de finală la US Open 2021 după ce a trecut de Stefanos Tsitsipas în turul al treilea, cu scorul de 6-3, 4-6, 7-6 (2), 0-6, 7-6 (5), la capătul unui meci de-a dreptul magic care a durat patru ore și 11 minute de joc.
La doar 18 ani, Alcaraz a produs un tenis magic în partida cu Stefanos Tsitsipas. Purtat de valul de entuziasm al spectatorilor de pe Arena Arthur Ashe, Carlos Alcaraz a fost de-a dreptul magistral și a obținut cel mai bun rezultat al său în turneele de Grand Slam, calificarea în optimi.
Australian Open
Australian Open LIVE BLOG | Medvedev, în semifinale, după o partidă ireală cu Auger-Aliassime
ACUM 5 ORE

Tehnica "vestiarul" l-a trădat pe Tsitsipas în meciul cu Alcaraz la US Open 2021

În ultima vreme, Tsitsipas a fost sursa mai multor controverse în circuit, ca urmare a tacticii pe care o folosește aproape mereu când e în dificultate: la capătul unui set pierdut, grecul își ia pauză de vestiar și rămâne acolo minute bune, încercând să își scoată adversarul din ritm.Azi, grecul a fost nevoit să facă același lucru, văzându-se în dificultate.

Tsitsipas a aplicat din nou metoda "vestiarul" în meciul cu Alcaraz la USOpen. Incredibil ce a urmat

După ce a pierdut setul 3 al confruntării cu Alcaraz, Tsitsipas a plecat la vestiar fără să-l anunțe pe arbitrul din scaun, care a trebuit să strige după grec să-l întrebe ce are de gând. De această dată însă, Tsitsipas nu a mai petrecut mult timp la vestiar și a revenit rapid pe teren. Chiar și așa, publicul a murmurat în tot acest timp, fiind deja la curent cu tehnicile atât de criticate în circuit de adversarii grecului. Tsitsipas a câștigat următorul set la 0 (!!!).
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Australian Open
Stefanos Tsitsipas, lăudat de Mats Wilander: "Va fi exact ca Rafa Nadal"
ACUM 7 ORE
Australian Open
Moment istoric în semifinalele Australian Open: de 9 ani nu s-a mai întâmplat așa ceva într-un GS
ACUM 11 ORE