Felix Auger-Aliassime, elevul lui Toni Nadal, s-a calificat în premieră în sferturile de finală la US Open 2021 după ce a trecut de Frances Tiafoe, ocupantul locului 50 ATP, cu scorul de 4-6, 6-2, 7-6 (6), 6-4, la capătul unui meci maraton care a durat trei ore și 28 de minute de joc.
În continuare, impresionantul tenismen din Canada, în vârstă de 21 de ani, îl va întâlni pentru un loc în semifinale pe Carlos Alcaraz, ibericul care surprinde pe toată lumea în circuitul masculin de tenis la doar 18 ani și care i-a învins la New York pe Stefanos Tsitsipas, Cameron Norrie, Peter Gojowczyk și Arthur Rinderknech.
US Open
Daniil Medvedev se califică în a doua sa finală la US Open, după victoria cu Felix Auger-Aliassime
10/09/2021 LA 21:19

Felix Auger-Aliassime e în premieră în sferturile de finală la US Open

După ce a cedat primul set la mare luptă, Auger-Aliassime a trecut în ofensivă. Mult mai prezent, mai agresiv și cu pricentajul la serviciu ridicat, canadianul a reușit să întoarcă soarta partidei și să-l pună în dificultate în mod constant pe adversarul său, care a fost adesea purtat de valul de entuziasm din tribune.
Până acum, cel mai bun rezultat al canadianului la US Open era faza optimilor de finală, pe care a mai atins-o și în 2020. Faza sferturilor de finală la turneele de Grand Slam a mai fost atinsă de canadian la turneul de la Wimbledon, chiar anul acesta.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
US Open
O zi minunată să fii canadian! Nord-americanii au calificat doi sportivi în semifinale
08/09/2021 LA 02:57
US Open
Frances Tiafoe, calificat în optimile US Open după ce l-a învins pe favoritul nr. 5 în 5 seturi
04/09/2021 LA 06:27