Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

US Open 2020, o ediție inedită! Când are loc tragerea la sorți de la Flushing Meadows

Irina Aldea

Publicat 25/08/2020 la 16:17 GMT+3

US Open 2020 începe în doar 5 zile, iar pregătirile sunt în toi în complexul de la Flushing Meadows.

US Open 2020 începe astăzi la New York

Credit imagine: Eurosport

US Open 2020 prezintă o miză uriașă pentru jucătorii care au ales să facă deplasarea la Flushing Meadows, asta pentru că mulți dintre favoriții competiției s-au retras de teama impactului pe care pandemia de coronavirus îl are în Statele Unite ale Americii, dar și din cauza protocoalelor impuse de organizatori. Regulile americanilor au făcut ca nume mari să abandoneze întregerea de la New York.
Printr acestea se regăsesc Ashleigh Barty, Simona Halep, Rafael Nadal, Roger Federer sau Stanislas Wawrinka. De altfel, americanii au o listă pe care o updatează zilnic cu retrageri, asta pentru că au apărut foarte multe în utlimele zile. Totuși, spectacolul de la Flushing Meadows este garantat. Novak Djokovic se află în cursa pentru obținerea titlului major cu numărul 18, iar Serena Williams vrea să egaleze recordul deținut de Margaret Court și să ajungă la 24 de turnee de Grand Slam.

US Open 2020: Când va avea loc tragerea la sorți

Acum mai sunt doar câteva zile până la debutul competiției, însă nerăbdarea crește pe zi ce trece privind meciurile de care vom avea parte la o ediție inedită a US Open. Tragerea la sorți, au anunțat organizatorii, va avea loc joi, de la ora 19, ora României. Atunci vom afla exact cum arată traseele favoriților și în ce măsură le cresc sau le scad șansele la titlu. Apoi, tragerea la sorți a probei de dublu va avea loc duminică, pe 30 august.
Conferințele de presă virtuale ale jucătorilor vor fi organizate vineri, pe 28 august. US Open este cel de-al 2-lea turneu de grand-slam al anului, după ce Wimbledon-ul a fost anulat, iar Roland Garros-ul a fost amânat și se va disputa în toamnă. Competiția de la Flushing Meadows va debuta pe 31 august și va putea fi urmărită în direct și în exclusivitate pe Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo