Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#Favoriții Carla Suarez Navarro, după eșecul de la US Open: "Acesta a fost probabil ultimul meu meci"

Nicu Savin

Actualizat 31/08/2021 la 00:41 GMT+3

Carla Suarez Navarro a impresionat pe toată lumea prin revenirea sa în circuit după ce a învins cancerul, dar povestea sa a ajuns la sfârșit. Iberica a pierdut în primul tur la US Open împotriva americancei Danielle Collins, iar la final a recunoscut că acesta a fost probabil ultimul său meci din carieră.

Carla Suárez Navarro

Credit imagine: Getty Images

Carla Suarez Navarro a oferit în ultimii doi ani o adevărată lecție de ambiție și dăruire. Diagnosticată cu cancer limfatic, iberica a luptat cu boala până când a învins-o, dar nu s-a mulțumit doar cu atât. Aceasta a revenit și pe terenul de tenis și în multe momente a arătat foarte bine.
Victoria cu Sabalenka de la Australian Open sau meciul fantastic făcut cu Ashleigh Barty în primul tur la Wimbledon au fost cele mai bune dovezi ale dârzeniei care au caracterizat-o pe Carla pe toată durata carierei.

Carla Suarez Navarro, la ultimul meci din circuitul WTA

Iberica anunțase încă de la începutul sezonului că se va retrage la finalul acestui an, iar US Open a fost probabil ultimul turneu la care a participat. Din păcate pentru ea, nu a rezistat decât pe alocuri împotriva americancei Danielle Collins, pierzând în 2 seturi, scor 2-6, 4-6.
La conferința de presă de după meci, Carla a admis că acesta a fost probabil ultima sa reprezentație în circuitul WTA, lăsând totuși să se înțeleagă că ar mai putea juca la Biilie Jean King Cup dacă se va apela la ea sau mai degrabă dacă i se va oferi onoarea de a se retrage în acest fel: "Probabil, acesta a fost ultimul meu meci. Trebuie să fii sincer cu tine. Acest turneu a fost un bonus pentru mine. Dar la sfârșitul anului există și Cupa Federației (n.r. noua Billie Jean King Cup). Voi vorbi despre asta cu căpitanul echipei naționale".
Carla Suarez Navarro a fost multă vreme una dintre cele mai bune jucătoare din circuit, ajungând până pe pe locul 6 WTA în 2016. Iberica are 2 titluri în palmares, la Oeiras și Doha, precum și alte 9 finale jucate, cele mai importante la Miami și roma, ambele în 2015.
De asemenea, Suarez Navarro a fost o excelentă jucătoar de dublu, câștigând 3 turnee WTA alături de Garbine Muguruza, cea care a avansat în turul secund la Flushing Meadows, după o victorie muncită cu Donna Vekic.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo