Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Emma Răducanu a cucerit pe toată lumea în Marea Britanie! Jurgen Klopp: "Un talent la un secol"

Irina Aldea

Publicat 14/09/2021 la 16:29 GMT+3

Emma Răducanu a câștigat turneul de la US Open, reușind să impresioneze pe toată lumea. Jurgen Klopp, antrenorul lui Liverpool, s-a declarat și el cucerit de sportiva de origine română.

Emma Răducanu

Credit imagine: Eurosport

Emma Răducanu a câștigat turneul de la US Open, după ce a învins-o pe Leylah Fernandez în ultimul act de la New York, scor 6-4, 6-3. La doar a doua participare într-un Grand Slam, Emma Răducanu a uimit o lume întreagă, fiind prima jucătoare venită din calificări care câștigă un turneu major.
De asemenea, jucătoarea cu origini în România a impresionat și prin modul în care a jucat pe parcursul turneului, câștigându-și partidele de la Flushing Meadows fără să cedeze niciun set. Britanicii au avut motiv de sărbătoare anul acesta la US Open, mai ales că Emma Răducanu a atras toate privirile. Jurgen Klopp, antrenorul lui Liverpool, s-a declarat cucerit de sportivă.

Emma Răducanu, noua senzație din tenisul mondial feminin

"Am urmărit finala, a fost absolut impresionant. A trecut mult timp de când nu am mai văzut un meci de tenis cap-coadă. Am fost uimit de puterea și viteza întregului joc. 18 și 19 ani, fetele astea două sunt incredibile. Apoi cum au vorbit după meci a fost inspirațional.
Emma a arătat respect pentru adversara ei. Ele știu că se vor întâlni în multe alte finale. A fost un show grozav pentru un sport de elită. Emma este cu siguranță un talent la un secol, la doar 18 ani. S-o vezi zâmbind în timpul meciului... un sentiment atât de plăcut", a spus Jurgen Klopp.
Emma Răducanu a început anul pe locul 336 în lume și era a 150-a jucătoare în clasamentul WTA înainte de debutul US Open. Ea a urcat nu mai puțin de 127 de locuri în clasament după câștigarea turneului major de la Flushing Meadows, fiind acum pe poziția 23 în clasamentul WTA. Sportiva britanică este așteptată și la Indian Wells, dar și la turneul de la Cluj, acolo unde a fost invitată de organizatori.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo