Emma Răducanu a câștigat turneul de la US Open, după ce a învins-o pe Leylah Fernandez în ultimul act de la New York, scor 6-4, 6-3. La doar a doua participare într-un Grand Slam, Emma Răducanu a uimit o lume întreagă, fiind prima jucătoare venită din calificări care câștigă un turneu major.
De asemenea, jucătoarea cu origini în România a impresionat și prin modul în care a jucat pe parcursul turneului, câștigându-și partidele de la Flushing Meadows fără să cedeze niciun set. Românii au susținut-o pe Emma cu ardoare la US Open, datorită originii ei tricolore, din partea tatălui, iar acum ar putea avea șansa de a o urmări la turneul de la Cluj, programat în luna octombrie.
Roland Garros
Emma Răducanu, eliminată în turul al doilea de la Roland Garros de Aliaksandra Sasnovich
IERI LA 11:32

Emma Răducanu, invitată să joace alături de Simona Halep la Cluj

Emma Răducanu a mărturisit într-un interviu după Wimbledon că a vizitat România în repetate rânduri datorită bunicii ei din partea tatălui, care locuiește la București. Acum, noua senzație din tenisul feminin este așteptată și la Cluj, la finalul lunii octombrie, pentru a participa la Transylvania Open, al doilea turneu WTA găzduit de Cluj-Napoca în acest an.
CE ȘANSE ARE SIMONA HALEP SĂ TERMINE ÎN TOP 10 WTA LA FINALUL ANULUI
Astfel, Emma Răducanu ar putea evolua pentru prima dată la o competiție organizată în România, dacă va accepta "oferta" organizatorilor: "Incredibilă forța de care a dat dovadă Emma în ultimele săptămâni! Știu ce înseamnă efortul depus de ea, nu e simplu să menții nivelul superbun chiar în fiecare meci.
Emma face lucrurile să pară simple, dar nu sunt deloc așa. Cel mai mult îmi place cât de sinceră e bucuria ei. O așteptăm la Transylvania Open cu brațele deschise! Cred ca România abia așteaptă să o întâlnească și să o aplaude", a declarat Patrick Ciorcilă, pentru Gazeta Sporturilor.
Simona Halep va participa la Transylvania Open WTA250 în 25-31 octombrie. Fostul numărul 1 mondial, actualmente locul 11 WTA, și-a anunțat programul competițional pentru ultimele luni ale acestui an. Prima competiție la care va participa după US Open este BNP Paribas Open - Indian Wells (6-17 octombrie), urmată de Kremlin Cup – Moscova (18-24 octombrie).
Roland-Garros
Emma Răducanu, eliminată în turul 2 la Roland Garros! Sasnovich, victorie în 3 seturi
IERI LA 11:24
Roland Garros
Simona Halep și-a aflat adversarele la Roland Garros! Cu cine joacă celelalte românce la Paris
19/05/2022 LA 14:51