Emma Răducanu a avut 3 săptămâni fabuloase la Flushing Meadows, iar succesul din finala US OPen i-a adus peste 2 milioane de euro. "Este doar începutul!" scrie presa britanică. Sponsorii sunt deja alertați în privința posibilității unui contract cu noul star la tenisului mondial care are de toate: talent, rezultate și, foarte important, o carismă de care acest sportul ducea lipsă în ultimii ani.
150 de milioane! Aceasta este evaluarea specialiștilor britanici în marketing sportiv făcută pentru Emma Răducanu și pare doar începutul. La doar 18 ani, puștoaica din Bromley este prima jucătoare din Marea Britanie care se impune la US Open și cota ei de piață poate să crească în fiecare zi.
Australian Open
Emma Răducanu, start lansat la Australian Open! Britanica, tot mai aproape de un duel cu Halep
IERI LA 12:54

Emma Răducanu, de vorbă cu Mats Wilander, după câştigarea US Open. Dezvăluirea făcută

Emma Răducanu își dorea o carieră în avocatură

Susținută de părinți și încurajată de rezultatele foarte bune de la liceu, Emma Răducanu a aplicat deja la mai multe universități din Anglia și Statele Unite. Dorința ei a fost de a ajunge un avocat celebru. "Îmi place să îmi spun punctul de vedere și mereu am cele mai bune argumente" se amuza Emma în urmă cu un an. Aceste planuri au fost oprite de ascensiunea fantastică din tenis. "Și-a dat seama că poate progresa rapid în cariera sportivă și a pus în așteptare toate planurile pentru o carieră de avocat" a mărturisit un amic de-al Emmei pentru cotidianul englez The Sun.

Emma Răducanu, discurs de mare campioană la festivitatea de premiere de la US Open!

Nigel Sears: "Știam că Emma este excepțională"

Fostul ei antrenor, Nigel Sears a remarcat-o pe Emma acum 4 ani. Cumnatul lui Andy Murray a fost impresionat de talentul și forță eu psihică. "La 16 ani a câștigat un turneu de 25 de mii, air săptămâna următoare a fost într-o altă finală. E greu să fii atât de concentrat la acea vârstă" spune Nigel Sears, care a ajutat-o pe Emma Răducanu să devină jucătoare profesionistă la 16 ani.

Răducanu - Fernandez: rezumatul finalei istorice de la US Open 2021

Startul fulminant de carieră la Grand Slamuri, cu victorii doar în 2 seturi în toate cele 13 meciuri de până acum este greu de explicat. Emma este copilul de aur al tenisului mondial, iar tot ce i se întâmplă acum este datorit unei munci fantastice în ultimii 10 ani.
Australian Open
"Vreau un duel Emma Răducanu - Simona Halep!" Care sunt avantajele româncei la Australian Open 2022
14/01/2022 LA 22:18
Sydney Tennis Classic
Cum a explicat Emma Răducanu eșecul drastic din primul tur de la Sydney: "Sunt la început de drum"
11/01/2022 LA 13:42