Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Emma Răducanu, surpriză de proporții pe străzile din New York. "Nu m-am gândit niciodată că voi vedea asta!"

Andrei Nicolae

Actualizat 13/09/2021 la 22:07 GMT+3

În timp ce vizita anumite obiective turistice, campioana de la US Open a dat peste un panou gigant, cu imaginea ei.

Emma Raducanu

Credit imagine: Getty Images

În urmă cu aproximativ 3 săptămâni, Emma Răducanu era o necunoscută pentru americani. Reprezentanta Marii Britanii cu origini românești își începea ascensiunea în calificările la Flushing Meadows. De atunci, pentru tânăra sportivă în vârstă de 18 ani a urmat o serie impresionantă de 10 victorii, încheiată cu un prim titlu de Grand Slam.
picture

US Open: Top 5 puncte reușite de Emma Răducanu la un Flushing Meadows de vis

Azi, în New York, campioana de la US Open a dat peste un panou gigant cu imaginea ei, în timp ce vizita câteva obiective turistice. "Nu m-am gândit niciodată că voi vedea asta... Cel mai tare lucru!", a fost reacția jucătoarei pe pagina de Instagram.
Tocmai prin această transformare spectaculoasă în decurs de 3 săptămâni, Emma Răducanu a ajuns pe prima pagină a ziarelor din întreaga lume. Ea a devenit prima jucătoare de tenis din istorie care a pornit din calificări și a câștigat un titlu de Grand Slam.

Emma Răducanu: "Părinții mei au jucat un rol uriaș în educația mea"

"De la o vârstă fragedă am fost mereu crescută pentru a avea forță mentală. Părinții mei au jucat un rol uriaș în educația mea. Au fost destul de duri cu mine când eram tânără și acest lucru mi-a cam dat forma. Cred că acum mă ajută în cele mai mari etape, când ai cu adevărat nevoie", a declarat Emma într-o emisiune la ABC..
Răducanu a descris-o pe mama ei chineză Renee și pe tatăl ei român Ion ca fiind "cei mai duri critici" și "foarte greu de mulțumit". "Dar i-am dat gata cu asta. A fost foarte frumos să vorbesc cu ei după ce am câștigat. Au fost atât de fericiți și mândri de mine", a mai spus campioana în vârstă de 18 ani.
Emma Răducanu este o adolescentă extrem de deschisă, mereu cu zâmbetul pe buze. Este e o sportivă charismatică, extrem de inteligentă și naturală. Într-un cuvânt e "ideală" pentru ca marile branduri să se promoveze prin ea.
Emma Raducanu bei den US Open 2021
În funcție de cum îi va evolua cariera, super-specialiști în marketing și publicitate au așteptări uriașe de la Răducanu. Asta pentru că imaginea ei poate fi vândută pe mai multe piețe, nefiind foarte interesantă doar pentru o singură țară, cum e cazul Simonei Halep, de exemplu. Mama Emmei este din China, astfel că piața asiatică poate să îi aducă sportivei câștiguri substanțiale. În plus, faptul că e britanică o face extrem de atractivă și în SUA, lucru evident deja, dacă ne uităm la susținerea de care beneficiază la New York, în tribune.
Mark Borkowski a numit-o, într-un interviu pentru The Guardian, "fata de un miliard de dolari", anticipând că, dacă va continua să câștige turnee la cel mai înalt nivel, poate să devină prima miliardară din tenisul feminin.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo