Emma Răducanu a devenit una dintre cele mai urmărite jucătoare la US Open, după ce a făcut un salt impresionat în WTA în acest an, de 200 de locuri. Sportiva de origine română a progresat de pe locul 350 până pe 150.
La Flushing Meadows, reprezentanta Marii Britanii va evolua joi în turul 2, după ce a fost nevoită să treacă și prin calificări săptămâna trecută. Iar Daniela Hantuchova, fostă jucătoare de Top 10, a ținut la rândul ei să o evidențieze. Slovaca a sugerat faptul că Emma are o tehnică mai bună decât Coco Gauff, o altă jucătoare tănără de mare viitor, care a confirmat deja în circuitul WTA.
US Open
Emma Răducanu a donat echipamentul în care a cucerit titlul US Open! Unde va fi expusă ținuta
28/09/2021 LA 11:30
"Emma are totul, orice este nevoie pentru a deveni nu doar o jucătoare de Top 10, dar cred și o campioană de Grand Slam. Nu există nici o parte din jocul ei în care aș spune: Acest lucru trebuie îmbunătățit. Spre deosebire de Coco Gauff, unde simt că din punct de vedere tehnic ar trebui să îmbunătățească o mulțime de lucruri. Emma este mai sus", a declarat Hantuchova.

Daniela Hantuchova: "Se conectează cu adevărat la mulțime"

Slovaca a punctat faptul că Răducanu arată foarte bine și din punct de vedere mental: "Din punct de vedere tehnic nu există greșeli, dar și forța mentală pe care o arată ​​astăzi, este ceva foarte special".
Hantuchova a mai subliniat faptul că sportiva în vârstă de 18 ani are o abilitate specială de a interacționa cu lumea, ceea ce ar putea fi un beneficiu imens în viitor.
"Se conectează cu adevărat la mulțime. Va reuși să câștige multă energie de la fanii din întreaga lume. Am văzut-o în turul 1 jucând pentru prima dată în America pe un teren mare, toată lumea încerca să facă fotografii cu ea. Nici nu-mi pot imagina viitorul pe care îl are în față", a punctat Hantuchova.
Emma Răducanu s-a calificat în turul 2, după o victorie împotriva elvețiencei Stefanie Vogele, cu 6-2, 6-3. Pentru un loc în turul 3 o va înfrunta pe Shuai Zhang, începând cu ora 18:00. Ea a explodat la Wimbledon, unde a ajuns până în optimile de finală, cu victorii realizate în întâniri cu Marketa Vondrousova și Sorana Cîrstea.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
US Open
Ilie Năstase, expeditiv față de Emma Răducanu: "Doar cu numele ne putem mândri cu ea!"
20/09/2021 LA 15:24
US Open
Interviu cu "mamaia" Emmei Răducanu, în presa din Anglia! "După Wimbledon i-am spus să renunțe!"
18/09/2021 LA 15:14