Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#Favoriții Emma Răducanu "are totul"! "Este o viitoare campioană de Grand Slam", prezice o fostă mare jucătoare din WTA

Andrei Nicolae

Actualizat 02/09/2021 la 03:04 GMT+3

Daniela Hantuchova este de părere că sportiva în vârstă de 18 ani are o tehnică mai bună decât Coco Gauff, o altă tânără cu potențial de a ataca primele locuri în WTA

Emma Raducanu

Credit imagine: Getty Images

Emma Răducanu a devenit una dintre cele mai urmărite jucătoare la US Open, după ce a făcut un salt impresionat în WTA în acest an, de 200 de locuri. Sportiva de origine română a progresat de pe locul 350 până pe 150.
La Flushing Meadows, reprezentanta Marii Britanii va evolua joi în turul 2, după ce a fost nevoită să treacă și prin calificări săptămâna trecută. Iar Daniela Hantuchova, fostă jucătoare de Top 10, a ținut la rândul ei să o evidențieze. Slovaca a sugerat faptul că Emma are o tehnică mai bună decât Coco Gauff, o altă jucătoare tănără de mare viitor, care a confirmat deja în circuitul WTA.
"Emma are totul, orice este nevoie pentru a deveni nu doar o jucătoare de Top 10, dar cred și o campioană de Grand Slam. Nu există nici o parte din jocul ei în care aș spune: Acest lucru trebuie îmbunătățit. Spre deosebire de Coco Gauff, unde simt că din punct de vedere tehnic ar trebui să îmbunătățească o mulțime de lucruri. Emma este mai sus", a declarat Hantuchova.

Daniela Hantuchova: "Se conectează cu adevărat la mulțime"

Slovaca a punctat faptul că Răducanu arată foarte bine și din punct de vedere mental: "Din punct de vedere tehnic nu există greșeli, dar și forța mentală pe care o arată ​​astăzi, este ceva foarte special".
Hantuchova a mai subliniat faptul că sportiva în vârstă de 18 ani are o abilitate specială de a interacționa cu lumea, ceea ce ar putea fi un beneficiu imens în viitor.
"Se conectează cu adevărat la mulțime. Va reuși să câștige multă energie de la fanii din întreaga lume. Am văzut-o în turul 1 jucând pentru prima dată în America pe un teren mare, toată lumea încerca să facă fotografii cu ea. Nici nu-mi pot imagina viitorul pe care îl are în față", a punctat Hantuchova.
Emma Răducanu s-a calificat în turul 2, după o victorie împotriva elvețiencei Stefanie Vogele, cu 6-2, 6-3. Pentru un loc în turul 3 o va înfrunta pe Shuai Zhang, începând cu ora 18:00. Ea a explodat la Wimbledon, unde a ajuns până în optimile de finală, cu victorii realizate în întâniri cu Marketa Vondrousova și Sorana Cîrstea.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo