După ce a luat cu asalt circuitul feminin de tenis la Wimbledon, Emma Răducanu uimește pe toată lumea și la US Open, acolo unde a ajuns până în sferturile de finală. Sportiva de origine română, reprezentând Marea Britanie, se va duela în seara asta pentru un loc în semifinale cu Belinda Bencic, de la ora 19, ora României, în direct pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Într-un interviu special oferit pentru Eurosport la New York, Emma Răducanu a fost întrebată de fani cine sunt idolii ei, printre altele. Noua revelație din tenisul mondial feminin nu a ezitat când a oferit răspuns la întrebare: "Simona Halep și Li Na. Este aboslut minunat să o văd aici pe Simona. Chiar i-am spus 'bună', este o experiență grozavă!", a spus Emma în exclusivitate pentru Eurosport.

US Open 2021: Emma Răducanu, noua revelație din tenisul mondial feminin! Halep și Li Na, idolii ei

Roland Garros
Simona Halep și-a aflat adversarele la Roland Garros! Cu cine joacă celelalte românce la Paris
IERI LA 14:51

Emma Răducanu are rădăcini în România și China, reprezintă Marea Britanie și le admiră pe Simona Halep și Li Na

Născută în Canada, din tată român și mamă din China, Emma a ajuns la Londra la 2 ani, când părinții săi au avut o oportunitate profesională acolo. Emma e extrem de interesată de rădăcinile sale, motiv pentru care a vizitat atât China, cât mai ales România, care îi este mai accesibilă geografic.
"Bunica mea locuiește în centrul Bucureștiului. Merg la ea de câteva ori pe an, este foarte frumos, iar mâncarea este incredibilă. Mamaia gătește special, îmi plac enorm prăjiturile făcute de ea. Am legături puternice cu Bucureștiul", a spus Emma Răducanu, într-un interviu dat în urmă cu doar câteva luni.
Răducanu e extrem de conectată la țările din care provin părinții ei, astfel că nu întâmplător și-a ales drept idoli pe cele mai mari tenismene din istoria României și Chinei: Simona Halep și Li Na, ambele câștigătoare de titluri de Grand Slam: "Ambele m-au ajutat, mentalitatea lor am adus-o în jocul meu. Ambele au muncit enorm și sunt un exemplu", a punctat Emma Răducanu.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Roland Garros
Emma Răducanu a răspuns criticilor înainte de Roland Garros! "Am încredere în deciziile mele"
IERI LA 10:00
Internazionali BNL d'Italia
Ce sfat are Bianca Andreescu pentru Emma Răducanu, după abandonul britanicei de la Roma
11/05/2022 LA 07:46