Turneul de Grand Slam de la US Open a dat naștere la multe controverse la această ediție din cauza pauzelor luate de anumiți sportivi. Fie de vestiar între două seturi, fie pentru îngrijiri medicale.
Ultimul caz a apărut după disputa dintre Garbine Muguruza și Barbora Krejcikova, ce a avut loc în noaptea de duminică spre luni în România și încheiată cu victoria reprezentantei Cehiei în două seturi, cu 6-3, 7-6.

US Open 2021 | Rezumatul meciului câștigat de Krejcikova în fața lui Garbine Muguruza

Australian Open
Muguruza, început dificil de an! Care sunt motivele pentru care iberica s-a pregătit slab pentru AO
ACUM 2 ORE

Muguruza și-a acuzat adversara de comportament "atât de neprofesionist"

Când a fost interogată de un reporter după această înfrângere, Garbine Muguruza a răspuns: "Unii jucători știu cum să se comporte în anumite momente și, da, nu am fost foarte fericită la finalul meciului". Jucătoarea născută la Caracas care reprezintă Spania s-a referit la reacția adversarei spre finalul jocului.
Mai exact, Barbora Krejcikova a solicitat o pauză medicală la scorul de 6-5 pentru Muguruza în setul secund. După reluarea jocului, sportiva din Cehia a câștigat șapte puncte la rând! A egalat la 6-6, a făcut 3-0 în tiebreak și a luat practic o opțiune decisivă pentru calificarea în sferturile de finală.
De două ori campioană la Grand Slam, Muguruza i-a spus cehoaicei, în timp ce au strâns rapid mâna după terminarea ultimului punct, că a avut un comportament "atât de neprofesionist".
https://i.eurosport.com/2021/09/06/3214137.jpg
Krejcikova, până nu demult specialistă la dublu, a debutat în acest an la US Open, în turneul de simplu. Ea a urcat până în Top 10 mondial, după ce a câștigat și turneul de la Roland Garros, iar la Wimbledon a acces până în turul 4.
Pentru un loc în semifinale, sportiva în vârstă de 25 de ani din Cehia va lupta cu Aryna Sabalenka, favorita numărul 2.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Australian Open
Alize Cornet a produs marea surpriză la Australian Open! A eliminat-o pe favorita nr. 3, Muguruza
ACUM 9 ORE
Australian Open
Burel - Muguruza - Australian Open
18/01/2022 LA 03:11