Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#Favoriții Nici o zi fără un scandal la US Open din cauza pauzelor!

Andrei Nicolae

Actualizat 06/09/2021 la 13:20 GMT+3

Garbine Muguruza a vorbit despre frustrarea ei după înfrângerea împotriva Barborei Krejcikova, în optimile de finală la Flushing Meadows. Reprezentanta Spaniei a contestat comportamentul adversarei, care a luat o pauză medicală în setul doi la 6-5, apoi a câștigat șapte puncte la rând.

Garbine Muguruza of Spain and Barbora Krejcikova of Czech Republic meet at center court after Krejcikova won during their Women's Singles fourth round match on Day Seven at the USTA Billie Jean King National Tennis Center

Credit imagine: Getty Images

Turneul de Grand Slam de la US Open a dat naștere la multe controverse la această ediție din cauza pauzelor luate de anumiți sportivi. Fie de vestiar între două seturi, fie pentru îngrijiri medicale.
Ultimul caz a apărut după disputa dintre Garbine Muguruza și Barbora Krejcikova, ce a avut loc în noaptea de duminică spre luni în România și încheiată cu victoria reprezentantei Cehiei în două seturi, cu 6-3, 7-6.
picture

US Open 2021 | Rezumatul meciului câștigat de Krejcikova în fața lui Garbine Muguruza

Muguruza și-a acuzat adversara de comportament "atât de neprofesionist"

Când a fost interogată de un reporter după această înfrângere, Garbine Muguruza a răspuns: "Unii jucători știu cum să se comporte în anumite momente și, da, nu am fost foarte fericită la finalul meciului". Jucătoarea născută la Caracas care reprezintă Spania s-a referit la reacția adversarei spre finalul jocului.
Mai exact, Barbora Krejcikova a solicitat o pauză medicală la scorul de 6-5 pentru Muguruza în setul secund. După reluarea jocului, sportiva din Cehia a câștigat șapte puncte la rând! A egalat la 6-6, a făcut 3-0 în tiebreak și a luat practic o opțiune decisivă pentru calificarea în sferturile de finală.
De două ori campioană la Grand Slam, Muguruza i-a spus cehoaicei, în timp ce au strâns rapid mâna după terminarea ultimului punct, că a avut un comportament "atât de neprofesionist".
Barbora Krejcikova
Krejcikova, până nu demult specialistă la dublu, a debutat în acest an la US Open, în turneul de simplu. Ea a urcat până în Top 10 mondial, după ce a câștigat și turneul de la Roland Garros, iar la Wimbledon a acces până în turul 4.
Pentru un loc în semifinale, sportiva în vârstă de 25 de ani din Cehia va lupta cu Aryna Sabalenka, favorita numărul 2.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo