Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simona Halep trage tare pentru US Open! Patrick Mouratoglou, mesaj despre presiune pentru româncă

Irina Aldea

Publicat 22/08/2022 la 20:26 GMT+3

Simona Halep se pregătește intens pentru ultimul turneu de Grand Slam al anului. Patrick Mouratoglou, antrenorul româncei, a postat pe Instagram un mesaj despre presiune.

Simona Halep

Credit imagine: Instagram

Simona Halep a început încă de acum câteva zile pregătirea pentru US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului. Românca s-a retras la mijlocul săptămânii trecute de la Cincinnati, înaintea partidei din turul al doilea cu Veronika Kudermetova. Pentru prima oară alături de Mouratoglou la Flushing Meadows, Simona a efectuat deja primele antrenamente pe Arthur Ashe Stadium, acolo de unde a și postat câteva poze alături de francez.
Azi a venit rândul lui Mouratoglou să publice pe Instagram câteva fotografii și videoclipuri alături de Simona Halep. Francezul a scris un mesaj despre presiune, înaintea ultimului turneu de Grand Slam al anului, în cadrul căruia Simona nu a trecut niciodată de semifinale: "Cel mai bun mod de a face față presiunii competiției constă în calitatea pregătirii", a fost mesajul publicat de Patrick Mouratoglou pe contul oficial de Instagram.
CITEȘTE ȘI:

Mouratoglou, mesaj despre presiune pentru Simona Halep la US Open

Simona Halep a ajuns anul trecut până în optimile de finală de la US Open. La ediția din 2021, ea a fost învinsă de Elina Svitolina, scor 3-6, 3-6. Cea mai bună performanță a româncei la New York este semifinala din 2015, atunci când a fost învinsă de Flavia Penetta, cea care a și câștigat ediția din 2015. US Open rămâne singurul turneu de Grand Slam în care Simona Halep nu a reușit să ajungă în ultimul act.
Turneul de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, se va desfășura în perioada 29 august – 11 septembrie și va fi transmis în direct și în exclusivitate în România de Eurosport și Eurosport Player.
picture

US Open 2022, în direct pe Eurosport și Eurosport Player, din 29 august

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo