Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Maria Sakkari, devastată la US Open! Mărturia dureroasă a semifinalistei din 2021, printre lacrimi

Irina Aldea

Publicat 29/08/2023 la 05:42 GMT+3

Maria Sakkari, a opta jucătoare a lumii, a fost eliminată încă din primul tur la US Open de către Rebeka Masarova. La conferința de presă, sportiva din Grecia a fost extrem de tristă în urma acestui rezultat și a izbucnit în lacrimi, spunând că are nevoie de o pauză.

Sakkari, cap de serie numărul 8, în lacrimi după eliminarea prematură de la US Open

Prima mare surpriză de la US Open 2023 a fost oferită de Rebeka Masarova. Sportiva din Spania, aflată pe locul 71 WTA, a învins-o pe Maria Sakkari în minimum de seturi (6-4, 6-4), la capătul unui meci care a durat o oră și 28 de minute de joc. De când a ajuns în semifinale la US Open, în 2021, Sakkari nu a mai reușit această performanță la un turneu major.
Betano, US Open 2023
Toată emoția de la US Open de pe Eurosport se joacă cu BETANO.
Mai mult decât atât, în ultimele sale șapte apariții la turneele de Grand Slam, tenismena din Grecia nu a reușit să treacă de turul al treilea. A opta favorită are un bilanț dezastruos în acest an, cu trei eliminări în primul tur. Pentru necunoscători, Rebeka Masarova a început să reprezinte Spania în 2018. Ea are cele mai bune clasări din carieră în clasamentul WTA, 66 la simplu și 136 la dublu.
CITEȘTE ȘI:

Maria Sakkari, "dărâmată" la US Open, după înfrângerea suferită! Ce a spus printre lacrimi

Jurnaliștii i-au amintit Mariei Sakkari că nu a reușit în 2023 să treacă de turul inaugural la turneele de Grand Slam, iar această realizare a făcut-o pe sportiva din Grecia să izbucnească în lacrimi. Sakkari a fost foarte greu de consolat, iar odată ce a reușit să-și stăpânească emoțiile cu greu, a transmis că probabil are nevoie de o pauză.
"Cele două înfrângeri anterioare cu siguranță au jucat un rol, am fost foarte emoționată, nu știu ce voi face, chiar nu știu... Poate ar trebui să iau o pauză, sufăr pe teren. Nu pot lua o decizie acum, e greu. Nu am mintea limpede. Am avut emoții, dar am început bine. Nu știu ce e în neregulă cu mine. Eram condus cu 4-1, nu jucam foarte bine, dar am făcut ce trebuia să fac. Am continuat să fiu neliniștită, dar nu era ca și cum mi-aș fi pierdut mințile. Nu pot să-mi explic. Este foarte neplăcut pentru mine", a transmis Sakkari la conferința de presă.
US Open 2023, ultimul turneu de Grand Slam al anului, se vede în direct și în exclusivitate pe Eurosport și pe aplicația Eurosport în perioada 28 august - 10 septembrie.
US Open 2023, programul zilei de marți, 29 august
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo