Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

John McEnroe îl contrazice pe Mats Wilander la US Open! Ce spun cei 2 despre rivalitatea dintre Nadal și Djokovic

Irina Aldea

Actualizat 31/08/2022 la 06:31 GMT+3

În urmă cu câteva zile, Mats Wilander declara că întrecerea dintre Nadal și Djokovic nu mai e relevantă în condițiile în care sârbul nu e lăsat să joace la turnee de Grand Slam, însă suedezul e contrazis de John McEnroe.

Novak Djokovic and Rafael Nadal attend the 2018 Arthur Ashe Kids' Day at USTA Billie Jean King National Tennis Center on August 25, 2018 in New York City

Credit imagine: Getty Images

Dezbaterea privind cursa pentru supremație în tenisul mondial masculin se află pe primul loc în topul subiectelor fierbinți din sportul alb. Una dintre legendele acestui sport, John McEnroe, a vorbit și el la Flushing Meadows despre acest subiect, spunând că nu consideră că această luptă, între Nadal și Djokovic, a devenit irelevantă.
"Cursa pentru titlul de cel mai bun jucător din istorie devine irelevantă deoarece Novak nu are voie să joace. Ne vom aminti doar că cei mai buni trei tenismeni din toate timpurile au jucat în același timp", a spus Mats Wilander în urmă cu câteva zile, suedezul fiind aprobat de majoritatea fanilor sportului alb. Totuși, John McEnroe nu e de acord cu afirmația lui Mats.
CITEȘTE ȘI:

John McEnroe nu crede că lupta pentru titlul de "GOAT" a devenit irelevantă

În timp ce își împărtășea opiniile la US Open, John McEnroe nu a uitat să menționeze interdicția lui Novak Djokovic de la US Open, o problemă care a evoluat într-o controversă în ultimele luni: "Peste 20 de ani, când va fi vorba de dezbaterea GOAT, oamenii vor întreba: "Cine a câștigat cele mai multe titluri de Grand Slam?". Nu va spune nimeni asta: 'ei bine, Djokovic nu a fost vaccinat, așa că nu a putut juca'".
McEnroe a vorbit adesea despre interdicția primită de Djokovic la US Open. Americanul spune că nepermiterea participării sârbului a fost o greșeală comisă de autoritățile din SUA. În plus, McEnroe e de părere că Novak are un plus datorită jocului și statisticilor în comparație cu Nadal și Federer, chiar dacă ibericul are un titlul de Grand Slam în plus. În condițiile în care Nole nu poate participa la Flushing Meadows, iar Roger a ieșit complet din peisaj, deocamdată, contextul nu poate fi decât în beneficiul lui Nadal, care este cotat cu prima șansă să obțină titlul major cu numărul 23 la New York.
US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, este programat în perioada 29 august - 11 septembrie și va fi transmis în direct și în exclusivitate de Eurosport și Eurosport Player.
US Open 2022 - 30 august, transmisiuni Eurosport 1&2
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo