Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Uluită de atmosfera de la US Open, Serena Williams ar putea reveni asupra deciziei retragerii

Cristian Mihală

Publicat 30/08/2022 la 13:24 GMT+3

Serena Williams a jucat în această dimineață primul meci la US Open. Americanca s-a impus cu 6-3, 6-3 în fața Dankei Kovinic, jucătoare din Muntenegru. La finalul partidei, Williams a vorbit din nou despre retragere.

Serena Williams e în turul 2 la US Open, dar americanii și-au luat deja rămas bun de la ea

Articol scris de Alex Ioniță
Serena Williams a avut parte de o susținere mare a fanilor, în primul său meci de la US Open. Aceasta a menționat că datorită primirii călduroase a fanilor se poate gândi la amânarea retragerii.
"Da, nu am vorbit prea mult despre asta (n.r despre retragere). Va rămâne un mister, nu știi niciodată ce se poate întâmpla. Când am intrat pe teren, fanii au fost excelenți, au fost zgomotoși. A fost un sentiment plăcut. Este un sentiment pe care nu-l pot uita, deci da, a însemnat mult pentru mine. În acel moment mă gândeam că mai am meciuri de jucat, și vreau să le joc cu un asemenea public.", a spus Serena Williams, în urma victoriei din această dimineață.
Artur Ashe Arena, din complexul de la Flushing Meadows, are o capacitate de peste 23.000 de locuri și este cea mai mare arenă de tenis din lume. Totuși, la ediția din acest an a fost posibilă înregistrarea unui record. Nu mai puțin de 29,402 de persoane au fost prezente la meciul dintre Serena Williams și Danka Kovinic în tribune.

Serena Williams a părut indecisă cu privire la retragere

Serena este de părere că retragerea va fi cel mai greu lucru pe care l-a experimentat până acum. Jucătoarea consideră că ar putea să mai joace, dar varianta retragerii este încă în picioare.
"Aș prefera să folosesc cuvântul evoluție, nu sunt la vârsta la care să mă retrag. Doar evoluez spre altceva. Datorită turneelor pe care le joc mă simt tot mai bine în tenis. Este un sentiment ciudat, să pleci, când știi că poți rămâne și câștiga și mai mult.
Cred că a venit timpul pentru mine, să evoluez către alt domeniu. Cred că este important pentru mine, sunt alte lucruri pe care aș vrea să le fac", a spus Serena Williams.
În cariera sa, Serena a câștigat nu mai puțin de 23 de Grand Slamuri, devenind astfel una dintre cele mai bune jucătoare de tenis din istorie.
Pentru Serena Williams, următorul meci de la US Open va fi joi, împotriva numărului 2 WTA, Anett Kontaveit.
Programul zilei de marți la US Open
US Open 2022 - 30 august, transmisiuni Eurosport 1&2
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo