Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Tiafoe, în lacrimi, după ce a pierdut cu Alcaraz: "Într-o zi voi câștiga acest turneu!"

Marian Ursescu

Publicat 10/09/2022 la 15:48 GMT+3

Susținut de o arena arhiplină la US Open, americanul de 24 de ani nu a reușit să ajungă în prima sa finală de Mare Șlem. A făcut însă o promisiune fermă fanilor

Frances Tiafoe

Credit imagine: Eurosport

Carlos Alcaraz a reușit o victorie uriașă, în semifinale, la US Open. Spaniolul de doar 19 ani va juca în premieră pentru un trofeu al unui turneu de Grand Slam după succesul de la New York cu Frances Tiafoe. Americanul a câștigat primul set la tiebreak, dar a fost învins în cele din urmă în decisive de iberic: 6-7 (6), 6-3, 6-1, 6-7 (5), 6-3.
Tiafoe a avut o șansă uriașă. Evolua pe teren propriu și a avut de partea sa publicul. Dar a părăsit terenul cu ochii în lacrimi. Uriașul de 1,88 metri nu și-a putut stăpâni emoțiile după un meci dramatic, în care a ratat o oportunitate imensă.

În top 20 ATP de luni

"Am dat tot ce aveam, Carlos a fost prea bun în seara asta. Am dat tot ce am avut în ultimele două săptămâni. Am venit aici dorind să câștig US Open și simt că i-am dezamăgit pe fani. Doare. Am de gând să revin și într-o zi voi câștiga acest turneu", a spus Tiafoe, care nu și-a putut reține lacrimile și a plecat în aplauzele fanilor săi.
Tiafoe va intra pentru prima data în Top 20 ATP după parcursul său la această ediție a US Open. De luni va fi numărul 19 mondial. A urcat 5 locuri față de ultima sa clasare.
După un parcurs fabulos, norvegianul Ruud și spaniolul Alcaraz vor lupta pentru trofeul din 2022, dar miza este dublă! Locul 1 mondial va fi în joc la marea finală care va fi duminică seara pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo