Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#Favoriții Stefanos Tsitsipas, asaltat de ironii! O vedetă din WTA, săgeți către grec: "Vrei să vin să te ajut?"

Irina Aldea

Publicat 02/09/2021 la 18:58 GMT+3

Stefanos Tsitsipas e asaltat de ironii venite dinspre colegii din circuit. După ce Murray l-a făcut praf pe grec, Zverev a urmat și el această cale, iar ultimul nume mare care a trimis săgeți spre Tsitsipas este Sloane Stephens, campioana din 2017 de la US Open.

Stefanos Tsitsipas

Credit imagine: Getty Images

În ultima vreme, Tsitsipas a fost sursa mai multor controverse în circuit, ca urmare a tacticii pe care o folosește aproape mereu când e în dificultate: la capătul unui set pierdut, grecul își ia pauză de vestiar și rămâne acolo minute bune, încercând să își scoată adversarul din ritm.
"Mi-am pierdut respectul pentru el", a spus Murray, după duelul din turul întâi de la US Open, când a simțit că Stefanos apelează la astfel de tehnici pentru a-l destabiliza mental. Mannarino este ultima "victimă" a grecului, însă Zverev a primit și el același tratament din partea lui Tsitsipas în trecut.

Stefanos Tsitsipas, ținta ironiilor în circuit! Ce mesaj i-a transmis Sloane Stephens

Tactica pe care o abordează Tsitsipas nu e împotriva regulamentului, însă adversarii sunt aproape de fiecare dată scoși din ritm după o astfel de pauză, motiv pentru care apare frustrarea. Zverev a explicat: "Ai voie să mergi la vestiar, nu încalci vreo regulă, dar e o lege nescrisă între jucători. Nu poți să stai atâta timp acolo, nu poți să folosești acest tertip ca o strategie".
Săgețile nu au venit doar dinspre colegii din ATP. Tsitsipas a fost ironizat și de o vedetă din WTA. Este vorba despre Sloane Stephens, campioana din 2017 de la US Open: "Este necesar fie să respectați cu strictețe regulile, fie să le schimbați. Încălzirea de dinainte de meci a fost scurtată cu un minut, dar poți sta la toaletă cel puțin zece minute.
Este ciudat. Este foarte mult. Acum câțiva ani exista o regulă conform căreia fetele puteau să părăseascî terenul pentru a-și schimba echipamentul și nu aveau la dispoziție decât 3 minute. Ați încercat vreodată să vă schimbați sutienul sport umed în 3 minute? Tsitsipas, ce faci în toaletă atât de mult? Vrei să vin să te ajut?", i-a transmis americanca grecului.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo