În ultima vreme, Tsitsipas a fost sursa mai multor controverse în circuit, ca urmare a tacticii pe care o folosește aproape mereu când e în dificultate: la capătul unui set pierdut, grecul își ia pauză de vestiar și rămâne acolo minute bune, încercând să își scoată adversarul din ritm.
"Mi-am pierdut respectul pentru el", a spus Murray, după duelul din turul întâi de la US Open, când a simțit că Stefanos apelează la astfel de tehnici pentru a-l destabiliza mental. Mannarino este ultima "victimă" a grecului, însă Zverev a primit și el același tratament din partea lui Tsitsipas în trecut.

Stefanos Tsitsipas, ținta ironiilor în circuit! Ce mesaj i-a transmis Sloane Stephens

Wimbledon
Kyrgios și Tsitsipas au primit nota de plată, după incidentele din meciul direct de la Wimbledon
ACUM 9 ORE
Tactica pe care o abordează Tsitsipas nu e împotriva regulamentului, însă adversarii sunt aproape de fiecare dată scoși din ritm după o astfel de pauză, motiv pentru care apare frustrarea. Zverev a explicat: "Ai voie să mergi la vestiar, nu încalci vreo regulă, dar e o lege nescrisă între jucători. Nu poți să stai atâta timp acolo, nu poți să folosești acest tertip ca o strategie".
Săgețile nu au venit doar dinspre colegii din ATP. Tsitsipas a fost ironizat și de o vedetă din WTA. Este vorba despre Sloane Stephens, campioana din 2017 de la US Open: "Este necesar fie să respectați cu strictețe regulile, fie să le schimbați. Încălzirea de dinainte de meci a fost scurtată cu un minut, dar poți sta la toaletă cel puțin zece minute.
Este ciudat. Este foarte mult. Acum câțiva ani exista o regulă conform căreia fetele puteau să părăseascî terenul pentru a-și schimba echipamentul și nu aveau la dispoziție decât 3 minute. Ați încercat vreodată să vă schimbați sutienul sport umed în 3 minute? Tsitsipas, ce faci în toaletă atât de mult? Vrei să vin să te ajut?", i-a transmis americanca grecului.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Wimbledon
Tsitsipas cere schimbarea regulamentului, după meciul cu "scântei" contra lui Kyrgios, la Wimbledon
ACUM 11 ORE
Wimbledon
Stefanos Tsitsipas continuă "războiul" cu Nick Kyrgios! L-a ironizat pe australian cu propria "armă"
ACUM 17 ORE