Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

US Open 2021 | Meci istoric: Maria Sakkari o învinge pe Bianca Andreescu, după o partidă memorabilă

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 07/09/2021 la 09:22 GMT+3

Sferturile de la US Open 2021 sunt complete. Ultima partidă a zilei a 8-a de concurs a fost una epică, Maria Sakkari impunându-se după un meci electrizant în fața Biancăi Andreescu, la capătul a 3 ore și 30 de minute de luptă incredibilă.

Bianca Andreescu v. Maria Sakkari | US Open 2021, Round of 16 | Eurosport Premium Content

Credit imagine: Eurosport

UPDATE Dramatism extrem în partida dintre Maria Sakkari și Bianca Andreescu. Grecoaica, cap de serie numărul 17, s-a calificat în sferturi, după un meci interzis cardiacilor: 6-7, 7-6, 6-4. În decisiv, sportiva din Canada nu a mai putut juca la nivelul obișnuit, fiind accidentată. Trei ore și 30 de minute a durat întâlnirea memorabilă dintre cele două. În sferturile de finală, Sakkari o va întâlni pe Karolina Pliskova, capul de serie numărul 4. Aceasta a trecut cu 7-5, 6-4 de Anastasia Pavlyuchenkova.
Bianca Andreescu s-a ținut cu greu pe picioare, după o partidă epuizantă.
UPDATE Meci de colecție în ultima optime feminină de la US Open. Bianca Andreescu a fost condusă cu 3-1 în setul secund, dar a revenit în meci. A împins manșa în tie-break, unde a avut puterea să salveze 3 mingi de set, dar în cele din urmă grecoaica a câștigat setul, după o oră și 27 de minute de joc. Avem decisiv într-una dintre cele mai dramatice partide de la Flushing Meadows 2021.
UPDATE / Setul doi al meciului Sakkari - Andreescu se prelungește. scor 5-5. Bianca și-a recuperat break-ul și chiar a avut o șansă să treacă în față la 4-4, dar adversara a salvat o situație complicată. S-a trecut de 2 ore de joc.
UPDATE / S-a trecut de miezul nopții la New York, dar meciul Sakkari - Andreescu este departe de a se încheia. Sportiva din Grecia are avantajul unui break în setul doi, 3-1.
UPDATE / Bianca Andreescu a avut un prim set cu fluctuații, dar l-a câștigat cu 7-6, cu 7-2 în tiebreak. Reprezentanta Canadei a reușit nu mai puțin de 6 ași.
UPDATE / A început și ultimul meci al zilei, disputa dintre Maria Sakkari și Bianca Andreescu. Jocul poate fi urmărit pe Eurosport 1.
UPDATE / Liderul mondial a jucat din ce în ce mai bine și s-a calificat în cele din urmă în serturile de finală. Setul patru l-a câștigat tot cu 6-2. Jenson Brooksby l-a ținut pe Djokovic aproximativ 3 ore pe teren. Acel game 5 din setul 2 va intra cu siguranță în istoria acestei ediții. Sferturile de finală din turneul masculin sunt acum complete.
UPDATE / Novak Djokovic a preluat controlul partidei cu Jenson Brooksby. Americanul începe să se resimtă după efortul depus. Nole a câștigat setul trei cu 6-2.
UPDATE / Novak Djokovic a câștigat cu 6-3 setul doi și a restabilit egalitatea în meci. Jenson Brooksby l-a pus serios la încercare, drept dovadă că setul doi a durat nu mai puțin de 70 de minute! Americanul în vârstă de 20 de ani a reușit să ridice publicul în picioare.
picture

US Open: Bătălie fabuloasă între Novak Djokovic și tânărul Jenson Brooksby

UPDATE / Jenson Brooksby rezistă admirabil în fața lui Djokovic. Tănărul de 20 de ani a reușit un break în setul doi la scorul de 1-3, după un game care a durat aproximativ 20 de minute.
UPDATE / Karolina Pliskova s-a calificat între cele mai bune opt jucătoare și la ediția din acest an, după o victorie în două seturi cu Anastasia Pavlyuchenkova, scor 7-5, 6-4.
picture

Rezumatul partidei Karolina Pliskova - Anastasia Pavlyuchenkova, în optimile de finală la US Open

UPDATE / Novak Djokovic, în stare de șoc în meciul din optimi cu Jenson Brooksby, în optimile de finală. A cedat primul set în mai puțin de 30 de minute, cu scorul de 6-1.
UPDATE / Trebuie să remarcăm și performanța româncelor Monica Niculescu și Gabriela Ruse, care în ziua a opta s-au calificat în sferturile de finală ale turneului de dublu. Performanța a fost realizată după o victorie în trei seturi cu Leilah Fernandez / Erin Routliffe, scor 6-1, 4-6, 6-2.
UPDATE / Jenson Brooksby a început foarte tare partida cu liderul mondial și s-a desprins la trei game-uri, 3-0 și 4-1, spre satisfacția miilor de suporteri americani.
UPDATE / Karolina Pliskova este în grafic pentru calificarea în sferturile de finală. Reprezentanta Cehiei a câștigat primul set cu Anastasia Pavlyuchenkova, scor 7-5. Începe și partida dintre Novak Djokovic - Jenson Brooksby.
UPDATE / Matteo Berrettini s-a calificat în sferturile de finală, unde îl așteaptă pe Novak Djokovic. Italianul a obținut o victorie în patru seturi, cu 6-4, 3-6, 6-3, 6-2. Pe final, Berrettini a profitat de accidentarea germanului Oscar Otte.
UPDATE / Matteo Berrettini a făcut 2-1 la seturi. Italianul a preluat din nou conducerea în urma unui set câștigat cu 6-3. Între timp, a început și partida Karolina Pliskova - Anastasia Pavlyuchenkova.
UPDATE / Partida Matteo Berrettini - Oscar Otte a devenit palpitană. Germanul a restabilit egalitatea la seturi, după ce s-a impus în actul secund cu 6-3. Se joacă deja de o oră și 16 minute.
UPDATE / Matteo Berrettini, jucător clasat pe locul 8 mondial, și-a trecut în cont un prim set cu Oscar Otte (nr. 144 ATP), scor 6-4. Italianul a avut nevoie de mai puțin de 40 de minute de joc pentru a face 1-0 la seturi. El a câștigat nu mai puțin de 93% din punctele jucate cu primul serviciu, 14 din 15.
UPDATE / Victorie uimitoare pentru Emma Răducanu! Sportiva cu origini românești s-a calificat în sferturile US Open după ce a trecut în două seturi de Shelby Rogers, scor 2-6, 1-6.
picture

US Open 2021: Rezumatul partidei dintre Emma Răducanu și Shelby Rogers

UPDATE / Emma Răducanu a câștigat primul set în fața lui Shelby Rogers, scor 6-2.
UPDATE / Lloyd Harris s-a impus în două seturi consecutive, scor 4-6, 1-6, și a întors scorul în favoarea sa în meciul cu Reilly Opelka.
UPDATE / A început partida dintre Shelby Rogers și Emma Răducanu.
UPDATE / Alexander Zverev a obținut calificarea în sferturile de finală ale US Open, eliminându-l în trei seturi pe Jannik Sinner, scor 6-4, 6-4, 7-6 (7).
UPDATE / Reilly Opelka s-a impus în primul set în fața lui Lloyd George Harris, în tiebreak, scor 7-6 (6).
UPDATE / Zverev a câștigat și al doilea set în fața lui Sinner, cu același scor, 6-4.
UPDATE / Belinda Bencic s-a calificat în sferturile US Open, învingând-o în două seturi pe Iga Swiatek, scor 7-6 (12), 6-3.
UPDATE / A început și primul meci de astăzi de pe tabloul masculin. Alexander Zverev a câștigat cu 6-4 primul set al meciului cu Jannik Sinner din optimile US Open.
UPDATE / Bencic a câștigat primul set, învingând-o în tiebreak cu 14-12 pe Swiatek.
UPDATE / A început primul meci al zilei la US Open: Belinda Bencic - Iga Swiatek.

Emma Răducanu, noua vedetă din circuitul feminin de tenis, încearcă luni să se califice în sferturile de finală la US Open 2021. Sportiva de origine română a avut parte de trei meciuri foarte bune la Flushing Meadows, acolo unde le-a învins pe Stefanie Voegele, Shuai Zhang și Sara Sorribes Tormo, fără a ceda vreun set.
Tot în ziua a opta de concurs îl vom vedea la treabă pe liderul mondial din ATP, Novak Djokovic. Triplu campion la Flushing Meadows Nole îl va întâlni în optimile de finală pe tânărul Jenson Brooksby. Pe tabloul masculin îl vom vedea la treabă și Alexander Zverev, care se va duela pentru un loc în sferturile de finală cu Jannik Sinner.

#Favoriții US Open 2021 | Emma Răducanu – Shelby Rogers, 5-5, prima confruntare directă

Emma Răducanu o va întâlni în optimile de finală la US Open 2021 pe sportiva din SUA, Shelby Rogers, ocupantă a locului 43 WTA. Sportiva de origine română a obținut în turul inaugural o victorie importantă în fața elvețiencei Stefanie Voegele, iar în turul secund a trecut de Shuai Zahng. În turul al treilea, Emma a cedat un singur set cu Sara Sorribes Tormo.
#Favoriții US Open 2021 | Programul transmisiunilor Eurosport în a opta zi de concurs la Flushing Meadows
De partea cealaltă, Shelby Rogers le-a învins pe Madison Brengle, Sorana Cîrstea și Ashleigh Barty. Emma Răducanu și Shelby Rogers nu s-au mai întâlnit până în prezent în circuitul feminin de tenis, ceea ce înseamnă că vom avea parte de o premieră.

#Favoriții US Open 2021 | Novak Djokovic – Jenson Brooksby, prima întâlnire directă

Novak Djokovic îl va întâlni în optimile de finală la US Open 2021 pe tânărul american Jenson Brooksby, ocupant al locului 99 ATP. Cap de serie numărul 1, Novak Djokovic a obținut în primul tur o victorie în 4 seturi cu Holger Rune. În turul 2, sârbul a trecut de Griekspoor în minimum de seturi, iar în turul 3 l-a învins pe Nishikori în 4 seturi. De partea cealaltă, Brooksby a trecut în 4 seturi de Ymer în primul tur, în runda secundă de Fritz în 4 seturi, iar în turul 3 de Karatsev în 5 seturi.
#Favoriții US Open 2021 | Programul transmisiunilor Eurosport în a opta zi de concurs la Flushing Meadows
Novak Djokovic și Jenson Brooksby nu s-au mai întâlnit până acum în circuitul masculin de tenis. Sârbul este la US Open față în față cu istoria și are șansa de a câștiga toate cele patru turnee de Grand Slam într-un singur sezon, lucru pe care doar Rod Laver l-a reușit (ATP) în două ocazii.

#Favoriții US Open 2021 | Alexander Zverev – Jannik Sinner, 1-1 la întâlnirile directe

Finalist la ediția de anul trecut, Alexander Zverev îl va întâlni în optimile de finală la US Open 2021 pe tânărul sportiv din Italia, Jannik Sinner, ocupant al locului 16 ATP. Zverev l-a învins în primul tur pe Sam Querrey la US Open, iar în runda a doua a trecut de Ramos-Vinolas. În turul 3, el l-a învins pe Jack Sock în 4 seturi.
#Favoriții US Open 2021 | Programul transmisiunilor Eurosport în a opta zi de concurs la Flushing Meadows
De partea cealaltă, Jannik Sinner a trecut în primul tur de Purcell, iar apoi de Svajda, fiecare în 4 seturi. În turul al treilea a trecut de Monfils în 5 seturi. Alexander Zverev și Jannik Sinner s-au mai întâlnit până acum de două ori în circuitul masculin de tenis, scorul fiind egal.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo